16. LIPNJA 2013. 09:29h

Četiri osobe izbodene u džamiji u Birminghamu

Foto

Svijet
0

Tekst

Četiri muškaraca, među kojima jedan policajac, izbodena su u džamiji u Birminghamu u subotu navečer, rekao je u nedjelju policijski glasnogovornik.
Policajac je napadnut hladnim oružjem nakon što je sinoć na poziv stigao u džamiju. "Policajci su došli, i dok se jednog muškarca pokušalo uhititi, policajac je ranjen", rekao je isti izvor.

"Tri muškarca i policajac su hospitalizirani i njihovo je stanje trenutno stabilno", rekao je glasnogovornik.

Osumnjičeni počinitelj optužen je za pokušaj ubojstva.

(Hina)

 

Dalje.com
1/0
  • Intervju: Mirna Šitum (drugi dio)

    Profesoricu Mirnu Šitum, pročelnicu za zdravstvo grada Zagreba, najavili smo prije desetak dana kao HDZ-ov tajni adut u utrci za gradonačelnicu Zagreba ako se Zagrebu dogode prijevremeni izbori. Ugledna doktorica, sveučilišna profesorica, članica HAZU-a, dragovoljka Domovinskog rata koja je ranjena na prvoj crti bojišnice i koja od nedavno savladava i komunalne probleme kao predsjednica Nadzornog odbora Zagrebačkog holdinga činila se kao idealna osoba za tu političku bitku. No, u velikom razgovoru za portal dalje.com u kojem priča o svom životnom, znanstvenom i ratnom putu otkriva kako u politici ipak ima neke druge planove. HDZ-u, čija je članica, spremna se odazvati, ako je pozovu. Ali za neke druge dužnosti.

  • Intervju: Mirna Šitum (prvi dio)
  • Ella Henderson: Hold on, we are going home
  • Video koji je pogledan više od 6 milijuna puta!