19. OUJKA 2012. 09:41h

Bivša košarkašica Crvene zvezde bila u bandi Pink Panther

Foto

Svijet
0

Tekst

Bivša košarkaška reprezentativka Jugoslavije i Crvene zvezde Olivera Vasić Ćirković jedna je od troje uhićenih za koje se sumnja da su kao pripadnici bande Pink Panther planirali novu pljačku, prenosi Blic. Ona je sa Milanom Kostićem (20) i još jednim neidetificiranim muškarcem uhićena prošlog ponedjeljka u Ateni.

Policija ih je razotkrila u trenutku kad su pokušavali orobiti jednu atensku zlatarnicu. Tada je uhvatila muškarce koji su pokušali pobjeći, a naknadnom istragom trag ih je doveo do bivše košarkašice u čijem stanu su pronađene perike, maske, oružje, lažne putovnce i alati za orobljavanje. Vasić Ćirković otprije je poznata grčkoj policiji. Kriminalni dosje zaradila je 2006. godine kada su je grčke vlasti privele u gradu Hersonisu zbog planiranja pljačke zlatarnice.

 

Dalje.com
1/0
  • Intervju: Mirna Šitum (drugi dio)

    Profesoricu Mirnu Šitum, pročelnicu za zdravstvo grada Zagreba, najavili smo prije desetak dana kao HDZ-ov tajni adut u utrci za gradonačelnicu Zagreba ako se Zagrebu dogode prijevremeni izbori. Ugledna doktorica, sveučilišna profesorica, članica HAZU-a, dragovoljka Domovinskog rata koja je ranjena na prvoj crti bojišnice i koja od nedavno savladava i komunalne probleme kao predsjednica Nadzornog odbora Zagrebačkog holdinga činila se kao idealna osoba za tu političku bitku. No, u velikom razgovoru za portal dalje.com u kojem priča o svom životnom, znanstvenom i ratnom putu otkriva kako u politici ipak ima neke druge planove. HDZ-u, čija je članica, spremna se odazvati, ako je pozovu. Ali za neke druge dužnosti.

  • Intervju: Mirna Šitum (prvi dio)
  • Ella Henderson: Hold on, we are going home
  • Video koji je pogledan više od 6 milijuna puta!