4. TRAVNJA 2013. 11:44h

BiH: Sedamnaest uhićenih zbog trgovine ljudima

Foto

Svijet
0

Tekst

Sedamnaest osoba uhićeno je u četvrtak na području Bosne i Hercegovine pod sumnjom da su činili lanac koji je organizirao krijumčarenje ljudi, potvrdila je granična policija BiH.

U priopćenju se navodi kako se akcija započeta u jutarnjim satima provodi po nalogu Suda BiH. U istragu o ovom slučaju uključena je bila i slovenska policija.

Akcija pod kodnim nazivom "Kašmir" u ranim jutarnjim satima provedena je na području Bijeljine, Zvornika, Pala i Velike Kladuše pri čemu je pretraženo četrnaest različitih lokacija.

Uhićeni koji se terete i za organizirani kriminal bit će predani Tužiteljstvu BiH.

(Hina)
 

Dalje.com
1/0
  • Intervju: Mirna Šitum (drugi dio)

    Profesoricu Mirnu Šitum, pročelnicu za zdravstvo grada Zagreba, najavili smo prije desetak dana kao HDZ-ov tajni adut u utrci za gradonačelnicu Zagreba ako se Zagrebu dogode prijevremeni izbori. Ugledna doktorica, sveučilišna profesorica, članica HAZU-a, dragovoljka Domovinskog rata koja je ranjena na prvoj crti bojišnice i koja od nedavno savladava i komunalne probleme kao predsjednica Nadzornog odbora Zagrebačkog holdinga činila se kao idealna osoba za tu političku bitku. No, u velikom razgovoru za portal dalje.com u kojem priča o svom životnom, znanstvenom i ratnom putu otkriva kako u politici ipak ima neke druge planove. HDZ-u, čija je članica, spremna se odazvati, ako je pozovu. Ali za neke druge dužnosti.

  • Intervju: Mirna Šitum (prvi dio)
  • Ella Henderson: Hold on, we are going home
  • Video koji je pogledan više od 6 milijuna puta!