16. TRAVNJA 2012. 19:35h

Berlusconi na zabavama unajmljivao redovnice-striptizete

Silvio Berlusconi

Foto

Svijet
0

Tekst

Uz Ambru Battilanu i Chairu Danese, Imane Fadil jedna je zabavljačica koje su se u ponedjeljak pojavile u milanskoj sudnici da bi svjedočile u slučaju koji se vodi protiv Silvija Berlusconija, piše Reuters. Marokanski model Fadil prepričala je kako je izgledala zabava održana u veljači 2010. u vili bivšeg premijera Berlusconija kojeg se tereti za seksualno iskorištavanje maloljetnice te zloupotrabu ovlasti.

- Došla sam u njegovu vilu i tamo je bio mnogo žena obučenih u redovničke halje. Počele su se skidati i ja sam tada poželjela otići jer mi je bilo neugodno. No Silvio me spriječio. nagovorio me da ostanem i zatim me vodio po vili te mi je darovao sat, prstenje i novac - objasnila je Marokanka te dodala kako joj je Berlusconi obećao da će je zaposliti na jednoj od svojih TV postaja, no to se nikada nije ostvarilo, prenio je CNN.

Podsjetimo, Berlusconi je ranije priznao da je davao novčane iznose nekim svjedocima, ali je obacio tvrdnju da je u tim ispatama bilo ičeg protuzakonitog. Jedna od isplata završila je i u rukama Karime El Mahrouq poznatije pod nadimkom Ruby s kojom je Berlusconi navodno 13 puta stupio u odnose dok je bila maloljetna. Bivši talijanski premijer s mlađahnom Ruby susreo se u jednom disko klubu prošle godine te joj tom prilikom uručio 45.000 eura. Kako sam tvrdi, tim novcem nije podmirio račun za seksualne usluge nego za pokretanje posla. O kakvom poslu se radi nije precizirao.

 

Dalje.com
1/0
  • Intervju: Mirna Šitum (drugi dio)

    Profesoricu Mirnu Šitum, pročelnicu za zdravstvo grada Zagreba, najavili smo prije desetak dana kao HDZ-ov tajni adut u utrci za gradonačelnicu Zagreba ako se Zagrebu dogode prijevremeni izbori. Ugledna doktorica, sveučilišna profesorica, članica HAZU-a, dragovoljka Domovinskog rata koja je ranjena na prvoj crti bojišnice i koja od nedavno savladava i komunalne probleme kao predsjednica Nadzornog odbora Zagrebačkog holdinga činila se kao idealna osoba za tu političku bitku. No, u velikom razgovoru za portal dalje.com u kojem priča o svom životnom, znanstvenom i ratnom putu otkriva kako u politici ipak ima neke druge planove. HDZ-u, čija je članica, spremna se odazvati, ako je pozovu. Ali za neke druge dužnosti.

  • Intervju: Mirna Šitum (prvi dio)
  • Ella Henderson: Hold on, we are going home
  • Video koji je pogledan više od 6 milijuna puta!