20. TRAVNJA 2012. 13:56h

Berlusconi: Uzdržavam te djevojke kojima je život uništen tim procesom

Foto

Svijet
0

Tekst

Bivši premijer Silvio Berlusconi prisutan je danas u Milanu na procesu Ruby, kako je nazvan po marokanskoj djevojci, Karimi El Marough, koja je dolazila na zabave koje je priređivao u svojim vilama. Berlusconi je, u pauzi procesa kazao novinarima, kako i dalje šalje novce djevojkama koje su bile na zabavama.

– Uzdržavam te djevojke kojima je život uništen tim procesom – kazao je Berlusconi.

Policijska dužnosnica Giorgia Iafrate kazala je, kao svjedokinja,  kako joj je Ruby govorila da se koji puta “prodavala” kao Mubarakova nećakinja, ali kako to nije istina. Giorgia Iafrate je razgovarala s djevojkom nakon što je u policiju telefonirao Pietro Ostuni, šef kabineta premijera Berlusconija, koji je kazao da je u policiji pritvorena nećakinja Mubaraka. Iafrate je kazala kako će osobno razgovarati s djevojkom, što je i učinila, te joj je Ruby priznala kako nema veze s Mubarakom.

Berlusconi je intervenirao u policiju drzeći kako je riječ o Mobarakovoj nećakinji i kako se treba izbjeći diplomatski skandal.
 

Dalje.com
1/0
  • Intervju: Mirna Šitum (drugi dio)

    Profesoricu Mirnu Šitum, pročelnicu za zdravstvo grada Zagreba, najavili smo prije desetak dana kao HDZ-ov tajni adut u utrci za gradonačelnicu Zagreba ako se Zagrebu dogode prijevremeni izbori. Ugledna doktorica, sveučilišna profesorica, članica HAZU-a, dragovoljka Domovinskog rata koja je ranjena na prvoj crti bojišnice i koja od nedavno savladava i komunalne probleme kao predsjednica Nadzornog odbora Zagrebačkog holdinga činila se kao idealna osoba za tu političku bitku. No, u velikom razgovoru za portal dalje.com u kojem priča o svom životnom, znanstvenom i ratnom putu otkriva kako u politici ipak ima neke druge planove. HDZ-u, čija je članica, spremna se odazvati, ako je pozovu. Ali za neke druge dužnosti.

  • Intervju: Mirna Šitum (prvi dio)
  • Ella Henderson: Hold on, we are going home
  • Video koji je pogledan više od 6 milijuna puta!