20. KOLOVOZA 2011. 11:59h

Beograd: Muškarac izbo nožem deset ljudi na Beer Festu

Foto

Svijet
0

Tekst

Najmanje deset osoba ozlijđeno je kada ih je u noći s petka na subotu na beogradskom Beer Festu nepoznata osoba izbola nožem. Troje posjetitelja zadobilo je teže tjelesne ozljede, a njih sedmero lakše. Svi ozlijeđeni zbrinuti su u bolnicama, a njihovo stanje je stabilno. Motiv napada još nije poznat.

No, to nije konačna brojka ozlijeđeih jer iz beogradske hitne pomoći trvde da ih je bilo najmanje 18 jer su neki zbrinuti na mjestu događaja, javlja agencija Beta. Ostalih somero posjetitelja ozljede je zadobilo u raznim drugim okolnostima.

Na 25-godišnju stranu državljanku pala je zaštitna ograda zbog čega je ona zadobile ozljede kralježnice i vrata. U padu ograde ozlijeđen je i 30-godišnji muškarac.

Nepoznate ozljede zadobio je i 20-godišnjak koji je oko 2 sata ujutro pronađen s ranom ispod desnog oka, posjekotinama i velikim brojem hematoma. Jedan njegov vršnjak potražio je pomoć zbog teških ozljeda glave dok je 35-godišnji muškarac izboden oštrim predmetom. 

Na festivalu je oko 2.30 izbila u masovna tučnjava u kojoj je ozlijeđen 34-godišnji muškarac koji je s prijelom nosa i kontuzijom glave prevezen u bolnicu. Ozljede je zadobio i 25-godišnji mladić, ali on je odbio liječenje.

 

Dalje.com
1/0
  • Intervju: Mirna Šitum (drugi dio)

    Profesoricu Mirnu Šitum, pročelnicu za zdravstvo grada Zagreba, najavili smo prije desetak dana kao HDZ-ov tajni adut u utrci za gradonačelnicu Zagreba ako se Zagrebu dogode prijevremeni izbori. Ugledna doktorica, sveučilišna profesorica, članica HAZU-a, dragovoljka Domovinskog rata koja je ranjena na prvoj crti bojišnice i koja od nedavno savladava i komunalne probleme kao predsjednica Nadzornog odbora Zagrebačkog holdinga činila se kao idealna osoba za tu političku bitku. No, u velikom razgovoru za portal dalje.com u kojem priča o svom životnom, znanstvenom i ratnom putu otkriva kako u politici ipak ima neke druge planove. HDZ-u, čija je članica, spremna se odazvati, ako je pozovu. Ali za neke druge dužnosti.

  • Intervju: Mirna Šitum (prvi dio)
  • Ella Henderson: Hold on, we are going home
  • Video koji je pogledan više od 6 milijuna puta!