7. TRAVNJA 2012. 15:59h

Argentina: Pri slijetanju autobusa poginulo najmanje 11 osoba

Foto

Svijet
0

Tekst

Najmanje 11 osoba poginulo je, a još ih je oko 50 ozlijeđeno u prevrtanju autobusa na kat u Argentini. Nesreća se dogodila u petak, a prema prvim informacijama čini se kako je vozač autobusa koji je prometovao iz Bolivije u Argentinu izgubio kontrolu te se vozilo puno putnika strmoglavilo tri metra niz liticu.

Nesreća se dogodila u selu Barcena 38 kilometara udaljenom od San Salvadora. Riječ je o autobusu bolivijskog prijevoznika Potosi.

Ravnatelj bolnice u kojoj su zbrinuti stradali putnici kazao je CNN-u kako je u autobusu bilo 69 osoba, uključujući vozača i još dvoje službenika. Među putnicima bilo je i sedam maloljetnika.

Argentinska novinska agencija izvijestila je kako je autobus prevozio pet Argentinaca, troje Francuza, jednog Španjolca i jednu osobu iz Britanije.

 

Dalje.com
1/0
  • Intervju: Mirna Šitum (drugi dio)

    Profesoricu Mirnu Šitum, pročelnicu za zdravstvo grada Zagreba, najavili smo prije desetak dana kao HDZ-ov tajni adut u utrci za gradonačelnicu Zagreba ako se Zagrebu dogode prijevremeni izbori. Ugledna doktorica, sveučilišna profesorica, članica HAZU-a, dragovoljka Domovinskog rata koja je ranjena na prvoj crti bojišnice i koja od nedavno savladava i komunalne probleme kao predsjednica Nadzornog odbora Zagrebačkog holdinga činila se kao idealna osoba za tu političku bitku. No, u velikom razgovoru za portal dalje.com u kojem priča o svom životnom, znanstvenom i ratnom putu otkriva kako u politici ipak ima neke druge planove. HDZ-u, čija je članica, spremna se odazvati, ako je pozovu. Ali za neke druge dužnosti.

  • Intervju: Mirna Šitum (prvi dio)
  • Ella Henderson: Hold on, we are going home
  • Video koji je pogledan više od 6 milijuna puta!