1. SIJENJA 2012. 11:12h

Zdravko Mamić za glumu u filmu dobio 150 kuna

Zdravko Mamić

Foto

Sport
0

Tekst

čim je 7. prosinca, nakon utakmice protiv Lyona, bivši trener Kruno Jurčić igračima rekao da su slobodni do 9. siječnja, istrčali su kao Usain Bolt. Prvi Sammir

– Molim vas, žurim se na avion. Idem u Curitibu gdje me čekaju zaručnica i sin Noah. Ima već pet mjeseci, a ja ga još nisam vidio. Zapravo jesam, preko skypea – rekao je Sammir i odjurio.

Od dolaska u Brazil, Sammir se ne odvaja od sina. Toliko je sretan da je zaručnica Yasmin uzela fotoaparat i slikala oca i sina kako spavaju.

“Napokon u tatinom zagrljaju”

“Noah je napokon u tatinom zagrljaju”, napisala je Yasmin Chemin, koja bi ovih dana trebala postati Sammirova supruga. Par se prije dolaska u Zagreb, 9. siječnja, namjerava vjenčati, no zapelo je oko termina.

Brazilčevi prijatelji tvrde da se Sammir, otkako je vidio sina, promijenio i postao drugi čovjek. Takve vijesti razveselile su i Zdravka Mamića, jer od trenutka kad je na svojim le?ima uveo Dinamo u Ligu prvaka, Sammir je pao u depresiju. Razlog su čelnici kluba, odnosno pogaženo obećanje da će ga pustiti u Brazil vidjeti sina.

– Preko telefona osjetim mu u glasu da je jako sretan. Još čekam da mi se javi s viješću da se oženio – kaže njegov menadžer Božo Slišković.

I dok Sammir traži svadbeni termin, Adrian Calello ga je našao. U Buenos Airesu 15. prosinca sa suprugom Mikaelom napravio je...

– Najbolji tulum u životu! Nakon službenog dijela uslijedila je luda zabava do jutra – otkriva Calello zbog kojeg je Mikaela ostavila prijatelje, obitelj i siguran posao u Argentini i preselila se u Zagreb.

Na svadbi je bio njegov suigrač Luis Ibañez, koji je na odmoru kod obitelji u Buenos Airesu. Kao i proteklih godina, Božić je proveo s djevojkom Mateom Alegić, koja je u Argentinu došla dva tjedna poslije Ibañeza.

Ivan Kelava, Nikola Pokrivač i Mateo Kovačić ostali su u Zagrebu, iako bi Kova ovih dana mogao s ocem Stipom i majkom Ružicom do Austrije.

Jedini koji godišnji odmor provodi radno je Pedro Morales. čileanac u domovini pokušava pronaći novi angažman. Navodno se nudio nekolicini trenera, no ništa konkretno nije uspio riješiti, a u Maksimiru su ga prekrižili. Moralesova djevojka Jennifer, koja je s njim, navija za ostanak u domovini.

Domagoj Vida otputovao je kod obitelji u Slavoniju. Odmor su mu nakratko poremetile vijesti o njegovom namigivanju napadaču Lyona Gomisu čime je navodno pokazao da je utakmica posljednjeg kola Lige prvaka izme?u Dinama i Lyona puštena.

– Ne želim to uopće komentirati – sve je što je na tu temu rekao Vida.

Vida ne želi ništa reći ni na temu “razmjene” Dinama. Onaj zagrebački, trebao bi zamijeniti kijevskim. Stoga je i Mamić potegnuo do Kijeva.

Mamić ga je Leverkusenu platio milijun eura, a Surkisu ga ne namjerava prepustiti za manje od pet milijuna eura. Vida je navodno kontaktirao s Ognjenom Vukojevićem, koji mu je preporučio dolazak.

Mamić snima filmove i odmara

Napadač Jakub Sylvestr, čiji je status upitan, otišao je u rodnu Slovačku, a Tonel je, kao i Sammir, odmah nakon Lyona otputovao u Portugal, gdje ga čeka supruga i troje djece.

– Ona i djeca najvažniji su mi u životu. Jedva sam čekao da ih vidim. Dolazili su oni u Hrvatsku na utakmice. Evo, protiv Karlovca, u kolovozu ove godine, svi su došli na utakmicu. Bio sam toliko motiviran da sam morao zabiti gol – smije se Tonel.

Kolega iz obrambenog reda, najskuplji Dinamov igrač Josip Šimunić javio se iz Australije gdje je domaćim medijima najavio da nakon Eura 2012. više neće igrati za Hrvatsku te da mu je ugovor s Dinamom zadnji u karijeri. A za to vrijeme gazda Zdravko Mamić snima filmove i odmara se. Prije tjedan dana završio je snimanje filma “Drugi”, u kojem igra ulogu menadžera kojeg želi upoznati mlada djevojka, buduća nogometna menadžerica. Iako je bilo prilično hladno, nije mu bio problem snimati jednu scenu i petnaestak puta. Iako se radilo o sceni ulaska u kafić.

– Ha, uvijek netko unutra zaje... – šalio se Mamić, koji će za svoju rolu biti i plaćen.

– Dobit ću 150 kuna – rekao je Mamić te otkrio da neće za vrijeme blagdana biti u Zagrebu.

– Ne, ići ću nekamo s obitelji na odmor – kratko je rekao.

Otišao je na – Maldive.

 

  • Intervju: Mirna Šitum (drugi dio)

    Profesoricu Mirnu Šitum, pročelnicu za zdravstvo grada Zagreba, najavili smo prije desetak dana kao HDZ-ov tajni adut u utrci za gradonačelnicu Zagreba ako se Zagrebu dogode prijevremeni izbori. Ugledna doktorica, sveučilišna profesorica, članica HAZU-a, dragovoljka Domovinskog rata koja je ranjena na prvoj crti bojišnice i koja od nedavno savladava i komunalne probleme kao predsjednica Nadzornog odbora Zagrebačkog holdinga činila se kao idealna osoba za tu političku bitku. No, u velikom razgovoru za portal dalje.com u kojem priča o svom životnom, znanstvenom i ratnom putu otkriva kako u politici ipak ima neke druge planove. HDZ-u, čija je članica, spremna se odazvati, ako je pozovu. Ali za neke druge dužnosti.

  • Intervju: Mirna Šitum (prvi dio)
  • Ella Henderson: Hold on, we are going home
  • Video koji je pogledan više od 6 milijuna puta!