3. SVIBNJA 2012. 16:05h

Zbog vrijeđanja Drogbe dobio trogodišnju zabranu dolaska na utakmice

Foto

Sport
0

Tekst

Navijač koji je 15. travnja na Wembleyju, u polufinalnoj utakmici FA kupa između Chelseaja i Tottenhama, rasistički vrijeđao Drogbu dobio je trogodišnju zabranu odlazaka na nogometne stadione. Zanimljivo, Stephen Fitzwater navijač je Chelseaja, a prijavili su ga kolege navijači.

Fitzwater sljedeće tri godine ne smije na stadione u Velikoj Britaniji, ali ni u inozemstvu. Također, Chelsea ga je kaznio doživotno.

– Nogometni klub Chelsea oštro osuđuje sve vrste diskriminacije i rasističkog vrijeđanja. Potrudit ćemo se da to izbacimo sa stadiona, a ovim putem želimo zahvaliti svim navijačima Chelseaja koji su prijavili ovaj slučaj – poručili su iz kluba.

 

  • Intervju: Mirna Šitum (drugi dio)

    Profesoricu Mirnu Šitum, pročelnicu za zdravstvo grada Zagreba, najavili smo prije desetak dana kao HDZ-ov tajni adut u utrci za gradonačelnicu Zagreba ako se Zagrebu dogode prijevremeni izbori. Ugledna doktorica, sveučilišna profesorica, članica HAZU-a, dragovoljka Domovinskog rata koja je ranjena na prvoj crti bojišnice i koja od nedavno savladava i komunalne probleme kao predsjednica Nadzornog odbora Zagrebačkog holdinga činila se kao idealna osoba za tu političku bitku. No, u velikom razgovoru za portal dalje.com u kojem priča o svom životnom, znanstvenom i ratnom putu otkriva kako u politici ipak ima neke druge planove. HDZ-u, čija je članica, spremna se odazvati, ako je pozovu. Ali za neke druge dužnosti.

  • Intervju: Mirna Šitum (prvi dio)
  • Ella Henderson: Hold on, we are going home
  • Video koji je pogledan više od 6 milijuna puta!