10. VELJAE 2012. 11:52h

Zbog snijega odgođena utakmica Hajduk - Šahtar!

Foto

Sport
0

Tekst

Unatoč silnim naporima Hajdukova predsjednika Hrvoja Maleša, sile prirode bile su jače i odgodile prijateljsku utakmicu sa Šahtarom. Ukrajinski klub Darija Srne neće, kako je planirano, zaigrati na Poljudu u subotu zbog snijega koji je najavljen.

Podsjetimo, posljednjih dana u radnoj akciji sudjelovali su svi iz splitskog kluba, čistili prostor oko stadiona, u četvrtak se bacili i na travnjak, posipali sve solju, no uzalud.

''Zbog izrazito nepovoljnih vremenskih uvjeta odgođena je prijateljska utakmica između Hajduka i Šahtara koja se trebala igrati u subotu od 17 sati.

Svi gledatelji koji su kupili ulaznicu za ovu utakmicu mogu zatražiti povrat novca na prodajnim mjestima gdje su karte kupili. Dobitnici ulaznica na nagradnim igrama u zamjenu za kartu od ponedjeljka radnim danom (od 8 do 16 sati) u Odjelu za članstvo na Poljudu mogu preuzeti klupski suvenir.

O novom terminu odigravanja utakmice Hajduk - Šahtar javnost će biti obaviještena naknadno'', stoji u priopćenju iz Poljuda.

 

  • Intervju: Mirna Šitum (drugi dio)

    Profesoricu Mirnu Šitum, pročelnicu za zdravstvo grada Zagreba, najavili smo prije desetak dana kao HDZ-ov tajni adut u utrci za gradonačelnicu Zagreba ako se Zagrebu dogode prijevremeni izbori. Ugledna doktorica, sveučilišna profesorica, članica HAZU-a, dragovoljka Domovinskog rata koja je ranjena na prvoj crti bojišnice i koja od nedavno savladava i komunalne probleme kao predsjednica Nadzornog odbora Zagrebačkog holdinga činila se kao idealna osoba za tu političku bitku. No, u velikom razgovoru za portal dalje.com u kojem priča o svom životnom, znanstvenom i ratnom putu otkriva kako u politici ipak ima neke druge planove. HDZ-u, čija je članica, spremna se odazvati, ako je pozovu. Ali za neke druge dužnosti.

  • Intervju: Mirna Šitum (prvi dio)
  • Ella Henderson: Hold on, we are going home
  • Video koji je pogledan više od 6 milijuna puta!