17. VELJAE 2012. 18:56h

Zbog sankcija Bjelorusiji, top-biatlonka nema metaka i ne može trenirati

Foto

Sport
0

Tekst

Bjeloruskinja Darja Domračava, jedna od najboljih biatlonki na svijetu, ne može se kvalitetno pripremati za SP u ožujku jer je ostala bez streljiva.

Zbog sankcija EU prema Bjelorusiji njemački proizvođač Lapua ne može je dalje opskrbljivati, pa je tako propala i dogovorena pošiljka od 75.000 metaka.

– Loše je kada se politika umiješa u sport – kaže trener Bjelorusije Klaus Siebert.

 

  • Intervju: Mirna Šitum (drugi dio)

    Profesoricu Mirnu Šitum, pročelnicu za zdravstvo grada Zagreba, najavili smo prije desetak dana kao HDZ-ov tajni adut u utrci za gradonačelnicu Zagreba ako se Zagrebu dogode prijevremeni izbori. Ugledna doktorica, sveučilišna profesorica, članica HAZU-a, dragovoljka Domovinskog rata koja je ranjena na prvoj crti bojišnice i koja od nedavno savladava i komunalne probleme kao predsjednica Nadzornog odbora Zagrebačkog holdinga činila se kao idealna osoba za tu političku bitku. No, u velikom razgovoru za portal dalje.com u kojem priča o svom životnom, znanstvenom i ratnom putu otkriva kako u politici ipak ima neke druge planove. HDZ-u, čija je članica, spremna se odazvati, ako je pozovu. Ali za neke druge dužnosti.

  • Intervju: Mirna Šitum (prvi dio)
  • Ella Henderson: Hold on, we are going home
  • Video koji je pogledan više od 6 milijuna puta!