30. TRAVNJA 2012. 21:14h

Zbog ozljede Lovren upitan za Euro

Foto

Sport
0

Tekst

Lovren je u subotnjoj utakmici finala Francuskog kupa protiv trećeligaša Quevillyja morao napustiti igru u 18. minuti, stradao je nakon jednog doskoka.

Dejan je zadobio uganuće jedne male kosti u desnom gležnju i imobiliziran će ostati sljedeća dva tjedna.

- To je vrlo rijetka ozljeda, te je vrijeme oporavka vrlo teško odrediti. Lovren je izgubljen za nas do kraja sezone, a upitan je i njegov nastup na Europskom prvenstvu - kazao je trener Lyona Remi Garde.

 

  • Intervju: Mirna Šitum (drugi dio)

    Profesoricu Mirnu Šitum, pročelnicu za zdravstvo grada Zagreba, najavili smo prije desetak dana kao HDZ-ov tajni adut u utrci za gradonačelnicu Zagreba ako se Zagrebu dogode prijevremeni izbori. Ugledna doktorica, sveučilišna profesorica, članica HAZU-a, dragovoljka Domovinskog rata koja je ranjena na prvoj crti bojišnice i koja od nedavno savladava i komunalne probleme kao predsjednica Nadzornog odbora Zagrebačkog holdinga činila se kao idealna osoba za tu političku bitku. No, u velikom razgovoru za portal dalje.com u kojem priča o svom životnom, znanstvenom i ratnom putu otkriva kako u politici ipak ima neke druge planove. HDZ-u, čija je članica, spremna se odazvati, ako je pozovu. Ali za neke druge dužnosti.

  • Intervju: Mirna Šitum (prvi dio)
  • Ella Henderson: Hold on, we are going home
  • Video koji je pogledan više od 6 milijuna puta!