NLB LIGA

17. SIJENJA 2009. 22:08h

Zagreb CO u svojoj dvorani svladao Bosnu ASA BHT

Bašljan Filip u akciji

Foto

Sport
0

Tekst

Najefikasniji u sastavu Zagreba bio je Krunoslav Simon sa 19 koševa, a kod Bosne su Šehović, Pašalić i Ikonić postigli po devet koševa.

U utakmici 17. kola regionalne košarkaške NLB lige Zagreb CO je u svojoj dvorani u Trnskom svladao Bosnu ASA BHT sa 88-68 (25-16, 21-24, 18-11, 24-17).

Najefikasniji u sastavu Zagreba bio je Krunoslav Simon sa 19 koševa, a kod Bosne su Šehović, Pašalić i Ikonić postigli po devet poena.

Nakon 17 kola Zagreb CO ima tri pobjede i 14 poraza, a Bosna ASA BHT šest pobjeda i 11 poraza.

 

  • Intervju: Mirna itum (drugi dio)

    Profesoricu Mirnu itum, proelnicu za zdravstvo grada Zagreba, najavili smo prije desetak dana kao HDZ-ov tajni adut u utrci za gradonaelnicu Zagreba ako se Zagrebu dogode prijevremeni izbori. Ugledna doktorica, sveuilina profesorica, lanica HAZU-a, dragovoljka Domovinskog rata koja je ranjena na prvoj crti bojinice i koja od nedavno savladava i komunalne probleme kao predsjednica Nadzornog odbora Zagrebakog holdinga inila se kao idealna osoba za tu politiku bitku. No, u velikom razgovoru za portal dalje.com u kojem pria o svom ivotnom, znanstvenom i ratnom putu otkriva kako u politici ipak ima neke druge planove. HDZ-u, ija je lanica, spremna se odazvati, ako je pozovu. Ali za neke druge dunosti.

  • Intervju: Mirna itum (prvi dio)
  • Ella Henderson: Hold on, we are going home
  • Video koji je pogledan vie od 6 milijuna puta!