18. RUJNA 2012. 14:35h

VIDEO: Yahoo: Evo kako izgleda hokejaška utakmica u rimskom amfiteatru!

Foto

Sport
0

Tekst

Dvije tisuće godina star rimski amfiteatar u Puli transfomirao se u najveću vanjsku hokej dvoranu koju smo ikad vidjeli, prenio je portal sports.yahoo izvještaj o spektaklu održanom proteklog vikenda u pulskoj Areni.

Kao što smo pisali prošlog mjeseca, stoji u članku, bilo je potrebno šest dana da se transportira 150 tona opreme, a cjelokupna organizacija događaja koštala je otprilike pola milijuna eura. Iako je kiša koja je napadala dan ranije pogodovala otapanju leda, utakmica između Medveščaka i Olimpije ipak nije bila otkazana, a gosti z Slovenije odnijeli su pobjedu, 3-2. Dan kasnije Medveščak je s čak 4-0 svladao Vienna Capitals dok su u subotnjoj utakmici između hokejaških legendi Rusije i Hrvatske pobjedu, s uvjerljivih 10-3 odnijeli Rusi.

Dakle, piše Yahoo, imali smo prilike vidjeti hokejašku utakmicu u rimskom amfiteatru i na glečeru. U manjem dijelu KHL-a razmatra se o mogućnosti organiziranja utakmice na nosaču aviona. Odjednom se stadion Michigan ne čini više cool.

 

 

 

  • Intervju: Mirna Šitum (drugi dio)

    Profesoricu Mirnu Šitum, pročelnicu za zdravstvo grada Zagreba, najavili smo prije desetak dana kao HDZ-ov tajni adut u utrci za gradonačelnicu Zagreba ako se Zagrebu dogode prijevremeni izbori. Ugledna doktorica, sveučilišna profesorica, članica HAZU-a, dragovoljka Domovinskog rata koja je ranjena na prvoj crti bojišnice i koja od nedavno savladava i komunalne probleme kao predsjednica Nadzornog odbora Zagrebačkog holdinga činila se kao idealna osoba za tu političku bitku. No, u velikom razgovoru za portal dalje.com u kojem priča o svom životnom, znanstvenom i ratnom putu otkriva kako u politici ipak ima neke druge planove. HDZ-u, čija je članica, spremna se odazvati, ako je pozovu. Ali za neke druge dužnosti.

  • Intervju: Mirna Šitum (prvi dio)
  • Ella Henderson: Hold on, we are going home
  • Video koji je pogledan više od 6 milijuna puta!