24. VELJAE 2012. 13:41h

VIDEO: Otac stavio snimku sina nogometaša na web, pa dobio poziv iz Reala!

Foto

Sport
0

Tekst

Ime mu je Luiz Henrique dos Santos, zovu ga Pety, ima 13 godina, dolazi iz Brazila i ako je suditi po napisima španjolskih medija, nova je meta Real Madrida. 

Dječakov otac snimao ga je kako igra, stavio na Youtube, a nije dugo trebalo da ga spaze lovci na talente. Htio ga je i Betis, no navodno je transfer propao zbog financija. Tada su se javili Madriđani. 

- Znamo da ste u Španjolskoj i Pety je fenomen. Voljeli bismo da dođete u Madrid na testiranje - poručili su sa Santiago Bernabeua.

Dječak je otišao na testiranje i čeka odgovor kluba..
 

  • Intervju: Mirna Šitum (drugi dio)

    Profesoricu Mirnu Šitum, pročelnicu za zdravstvo grada Zagreba, najavili smo prije desetak dana kao HDZ-ov tajni adut u utrci za gradonačelnicu Zagreba ako se Zagrebu dogode prijevremeni izbori. Ugledna doktorica, sveučilišna profesorica, članica HAZU-a, dragovoljka Domovinskog rata koja je ranjena na prvoj crti bojišnice i koja od nedavno savladava i komunalne probleme kao predsjednica Nadzornog odbora Zagrebačkog holdinga činila se kao idealna osoba za tu političku bitku. No, u velikom razgovoru za portal dalje.com u kojem priča o svom životnom, znanstvenom i ratnom putu otkriva kako u politici ipak ima neke druge planove. HDZ-u, čija je članica, spremna se odazvati, ako je pozovu. Ali za neke druge dužnosti.

  • Intervju: Mirna Šitum (prvi dio)
  • Ella Henderson: Hold on, we are going home
  • Video koji je pogledan više od 6 milijuna puta!