26. TRAVNJA 2012. 18:07h

VIDEO: O Ramosovom promašaju pričaju se vicevi

Foto

Sport
0

Tekst

Došli bakica i Sergio Ramos pred raj.

- Bakice, zašto biste vi trebali ući u raj?

- Pa molila sam se, bila dobra, čuvala djecu...

- Ajde uđite!

- Sergio Ramos, zašto bi ti trebao ući u raj?

- Ma ništa, ja sam samo došao po loptu...

Tako glasi vic na račun Realova igrača Sergia Ramosa koji je izvodeći jedanaesterac loptu doslovno šutnuo nebu pod oblake.

Španjolski mediji pak pišu da se jedan čovjek sa sjevera Španjolske javio da mu je Ramosova lopta razbila prozor na automobilu. Napravljena je i grafika na kojoj Sergio Ramos svoju loptu traži na Mjesecu. A neki su pak napisali da ju je nakon duge potrage pronašao svemogući Chuck Norris.

Sergio Ramos svjestan je da će biti meta poruga zbog toga što je u ragbijaškom stilu izveo jedanaesterac.

– Ostavili smo dušu i srce na terenu, mislim da nismo zaslužili izrugivanje. Jedanaesterce su pucali oni koji su imali najviše hrabrosti - rekao je Ramos i dodao:

– Ako se ponovo nađem u istoj situaciji, opet ću pucati jedanaesterac. Nemam problema s preuzimanjem odgovornosti.

 

  • Intervju: Mirna Šitum (drugi dio)

    Profesoricu Mirnu Šitum, pročelnicu za zdravstvo grada Zagreba, najavili smo prije desetak dana kao HDZ-ov tajni adut u utrci za gradonačelnicu Zagreba ako se Zagrebu dogode prijevremeni izbori. Ugledna doktorica, sveučilišna profesorica, članica HAZU-a, dragovoljka Domovinskog rata koja je ranjena na prvoj crti bojišnice i koja od nedavno savladava i komunalne probleme kao predsjednica Nadzornog odbora Zagrebačkog holdinga činila se kao idealna osoba za tu političku bitku. No, u velikom razgovoru za portal dalje.com u kojem priča o svom životnom, znanstvenom i ratnom putu otkriva kako u politici ipak ima neke druge planove. HDZ-u, čija je članica, spremna se odazvati, ako je pozovu. Ali za neke druge dužnosti.

  • Intervju: Mirna Šitum (prvi dio)
  • Ella Henderson: Hold on, we are going home
  • Video koji je pogledan više od 6 milijuna puta!