25. SVIBNJA 2012. 21:57h

Vekić ušao u uži krug za pozivnicu za OI

Danijel Vekić

Foto

Sport
0

Tekst

Hrvatski boksački reprezentativac Danijel Vekić ušao je u uži krug potencijalnih dobitnika Poizivnice za Olimpijske igre u Londonu. 

AIBA (Svjetska amaterska boksačka organizacija) je danas obavijestila da je za kategoriju do 64 kilograma u kojoj se dijeli "wild card" Vekić ušao sa još jednim boksačem.

Tripartitna komisija koja odlučuje o pozivnici zasjedat će 11. lipnja 2012. i donijeti konačnu odluku. Ovo pismo, od strane Ho Kima Direktora AIBA-e Predsjedniku Hrvatskog boksačkog saveza Anti Vičeviću, još je jedan dokaz dobrog rada na međunarodnim odnosima, kao i dobre odluke Izbornika Marija Šivolije Jelice koji je Vekića uvrstio u reprezentaciju i vodio na kvalifikacijski turnir u Tursku.

 

  • Intervju: Mirna Šitum (drugi dio)

    Profesoricu Mirnu Šitum, pročelnicu za zdravstvo grada Zagreba, najavili smo prije desetak dana kao HDZ-ov tajni adut u utrci za gradonačelnicu Zagreba ako se Zagrebu dogode prijevremeni izbori. Ugledna doktorica, sveučilišna profesorica, članica HAZU-a, dragovoljka Domovinskog rata koja je ranjena na prvoj crti bojišnice i koja od nedavno savladava i komunalne probleme kao predsjednica Nadzornog odbora Zagrebačkog holdinga činila se kao idealna osoba za tu političku bitku. No, u velikom razgovoru za portal dalje.com u kojem priča o svom životnom, znanstvenom i ratnom putu otkriva kako u politici ipak ima neke druge planove. HDZ-u, čija je članica, spremna se odazvati, ako je pozovu. Ali za neke druge dužnosti.

  • Intervju: Mirna Šitum (prvi dio)
  • Ella Henderson: Hold on, we are going home
  • Video koji je pogledan više od 6 milijuna puta!