EUROLIGA

17. SIJENJA 2009. 22:08h

Vaterpolisti Juga CO pobijedili Spartak

Foto

Sport
0

Tekst

Susret je završio rezultatom 16-5, a odigran je na bazenu u Gružu. Pred 1.500 gledatelja sudili su Spiegel iz Njemačke i Gomez iz Italije.

U 3. kolu skupine A Eurolige vaterpolista dubrovački Juga CO pobijedil Spartaka iz Volgograda sa 16-5 (4-0, 5-3, 2-2, 5-0). Susret je odigran na bazenu u Gružu, a sudili su pred 1.500 gledatelja Spiegel iz Njemačke i Gomez iz Italije.

JUG CO: Vićan, Vranješ, Bošković 1 (1), Azevedo 3, Joković 1 (1), Smodlaka 4, Marković, Bušlje 1, I. Sukno 1, Dobud 2, Drobac, Obradović 1, S. Sukno 2

SPARTAK: Fjodorov, Kozlov, Gajdukov, Finajev 2, Panfil, Jurčik 1 (1), Halturin, Irišev 1, Balašov 1, Rekečinski, Lisunov, Agarkov, češev.

PETERCI: Jug CO 2 (2), Spartak 1 (1)

Realizacija igrača više: Jug CO 10 (9), Spartak 8 (3)

Vaterpolisti Juga CO neočekivasno su lako svladali goste iz Volgograda, a najzaslužniji za pobjedu bili su veterani i bivši reprezentativci Mile Smodlaka sa četiri pogotka i brojnim izborenim isključenjima, te Frano Vićan sa 10 obrana.

Ovom pobjedom Jug CO je zadržao vodeće mjesto u A skupini sa sedam bodova, a sljedeću utakmicu igrat će 2. veljače protiv istog protivnika u Volgogradu.

 

  • Intervju: Mirna itum (drugi dio)

    Profesoricu Mirnu itum, proelnicu za zdravstvo grada Zagreba, najavili smo prije desetak dana kao HDZ-ov tajni adut u utrci za gradonaelnicu Zagreba ako se Zagrebu dogode prijevremeni izbori. Ugledna doktorica, sveuilina profesorica, lanica HAZU-a, dragovoljka Domovinskog rata koja je ranjena na prvoj crti bojinice i koja od nedavno savladava i komunalne probleme kao predsjednica Nadzornog odbora Zagrebakog holdinga inila se kao idealna osoba za tu politiku bitku. No, u velikom razgovoru za portal dalje.com u kojem pria o svom ivotnom, znanstvenom i ratnom putu otkriva kako u politici ipak ima neke druge planove. HDZ-u, ija je lanica, spremna se odazvati, ako je pozovu. Ali za neke druge dunosti.

  • Intervju: Mirna itum (prvi dio)
  • Ella Henderson: Hold on, we are going home
  • Video koji je pogledan vie od 6 milijuna puta!