12. SIJEčNJA 2012. 23:22h

USKOK-ovci ponovno posjetili RNK Split

Foto

Sport
0

Tekst

USKOK-ova istraga u RNK Split nije stala s privo?enjem Nenada Pralije. Inspektori su i u ÄŤetvrtak bili u prostorijama kluba, navodno uzeli poslovne knjige i otišli. Interesiraju ih posljednji podaci o poslovanju kluba, odnosno oni iz posljednjih sezonu i pol koliko su ÄŤlan prvoligaškog društva. 

Podsjetimo, prošlog tjedna zapoÄŤela je istraga protiv sportskog direktora nenada Pralije zbog sumnje da je dok je Split bio u drugoj ligi isplaćivao igraÄŤe na ruke, a dio od tog novca davao sucima te Ĺ iriću i Djedoviću. 
 

  • Intervju: Mirna Šitum (drugi dio)

    Profesoricu Mirnu Šitum, pročelnicu za zdravstvo grada Zagreba, najavili smo prije desetak dana kao HDZ-ov tajni adut u utrci za gradonačelnicu Zagreba ako se Zagrebu dogode prijevremeni izbori. Ugledna doktorica, sveučilišna profesorica, članica HAZU-a, dragovoljka Domovinskog rata koja je ranjena na prvoj crti bojišnice i koja od nedavno savladava i komunalne probleme kao predsjednica Nadzornog odbora Zagrebačkog holdinga činila se kao idealna osoba za tu političku bitku. No, u velikom razgovoru za portal dalje.com u kojem priča o svom životnom, znanstvenom i ratnom putu otkriva kako u politici ipak ima neke druge planove. HDZ-u, čija je članica, spremna se odazvati, ako je pozovu. Ali za neke druge dužnosti.

  • Intervju: Mirna Šitum (prvi dio)
  • Ella Henderson: Hold on, we are going home
  • Video koji je pogledan više od 6 milijuna puta!