1. PROSINCA 2011. 10:41h

Uprava Cibone: Jasmin Repeša ne preuzima klupu kluba

Foto

Sport
0

Tekst

Uprava KK Cibona je u priopćenju za javnost objavila je da Jasmin Repeša ne preuzima momčad, a dužnost prvog trenera Cibone obnaša Danijel Lutz.

Kao dosadašnji pomoćni i sada glavni trener prve momčadi Danijel Lutz zaslužuje puno povjerenje Uprave kluba u daljnjem vođenju momčadi.

Isto tako napominjemo kako između KK Cibona i gospodina Jasmina Repeše postoji suradnja na stručnom planu, a u ovim trenucima svojim savjetima mnogo pomaže upravi i stručnom stožeru.

Između KK Cibona i trenera Repeše vođeni su razgovori o eventualnom preuzimanju pozicije glavnog trenera, no u ovom trenutku to nije realnost. Smatramo bitnim napomenuti da iznosi o eventualnom honoraru trenera Repeše koji se spominju u medijima nisu točni, jer to nije niti bila tema dosadašnjih razgovora.

O svim novitetima vezanim uz KK Cibona javnost će biti pravovremeno obavještena putem Ureda za odnose s javnošću KK Cibona.

Ured za odnose s javnošću KK Cibona.

 

  • Intervju: Mirna Šitum (drugi dio)

    Profesoricu Mirnu Šitum, pročelnicu za zdravstvo grada Zagreba, najavili smo prije desetak dana kao HDZ-ov tajni adut u utrci za gradonačelnicu Zagreba ako se Zagrebu dogode prijevremeni izbori. Ugledna doktorica, sveučilišna profesorica, članica HAZU-a, dragovoljka Domovinskog rata koja je ranjena na prvoj crti bojišnice i koja od nedavno savladava i komunalne probleme kao predsjednica Nadzornog odbora Zagrebačkog holdinga činila se kao idealna osoba za tu političku bitku. No, u velikom razgovoru za portal dalje.com u kojem priča o svom životnom, znanstvenom i ratnom putu otkriva kako u politici ipak ima neke druge planove. HDZ-u, čija je članica, spremna se odazvati, ako je pozovu. Ali za neke druge dužnosti.

  • Intervju: Mirna Šitum (prvi dio)
  • Ella Henderson: Hold on, we are going home
  • Video koji je pogledan više od 6 milijuna puta!