30. LIPNJA 2012. 19:39h

Talijanka Roberta Vinci izbacila Mirjanu Lučić iz daljeg natjecanja

Mirjana Lučić

Foto

Sport
0

Tekst

Hrvatska tenisačica Mirjana Lučić nije se uspjela plasirati u 4. kolo Wimbledona, bolja od nje je u susretu 3. kola bila 21. nositeljica, Talijanka Roberta Vinci sa 7-6 (4), 7-6 (3) nakon sat i 44 minuta igre.

Bio je ovo drugi međusobni susret Lučić i Vinci, a Talijanka je uzvratila našoj igračici za poraz u Birminghamu prošle godine.

U ravnopravnom susretu ključne su bile dvostruke servis pogreške Lučić u oba "tie-breaka" kojima je naša igračica ponudila veliku prednost Talijanki. (Hina)

 

  • Intervju: Mirna Šitum (drugi dio)

    Profesoricu Mirnu Šitum, pročelnicu za zdravstvo grada Zagreba, najavili smo prije desetak dana kao HDZ-ov tajni adut u utrci za gradonačelnicu Zagreba ako se Zagrebu dogode prijevremeni izbori. Ugledna doktorica, sveučilišna profesorica, članica HAZU-a, dragovoljka Domovinskog rata koja je ranjena na prvoj crti bojišnice i koja od nedavno savladava i komunalne probleme kao predsjednica Nadzornog odbora Zagrebačkog holdinga činila se kao idealna osoba za tu političku bitku. No, u velikom razgovoru za portal dalje.com u kojem priča o svom životnom, znanstvenom i ratnom putu otkriva kako u politici ipak ima neke druge planove. HDZ-u, čija je članica, spremna se odazvati, ako je pozovu. Ali za neke druge dužnosti.

  • Intervju: Mirna Šitum (prvi dio)
  • Ella Henderson: Hold on, we are going home
  • Video koji je pogledan više od 6 milijuna puta!