30. PROSINCA 2011. 14:59h

Studenti FPZG-a medijski "pokrovitelji" spektakla Arena Ice Fever

Foto

Sport
0

Tekst

Skorašnji početak hokejskog spektakla Arena Ice Fever presented by PAN povod je sklapanja službene suradnje Ureda za odnose s javnošću KHL MEDVEŠČAK Zagreb i studenata sa smjera Novi mediji Fakulteta političkih znanosti u Zagrebu Sveučilišta u Zagrebu pod vodstvom prof. Domagoja Bebića!

12 studenata Fakulteta političkih znanosti, polaznika smjera Novi Mediji, ususret i tijekom događaja Arena Ice Fever presented by PAN, bit će zaduženi za komunikaciju i aktivaciju sadržaja na klupskim društvenim mrežama – Facebooku, Twitteru, Youtube, 4square. Oni će istovremeno kroz video i foto priloge te poruke na društvenim mrežama pokušati javnosti (tzv. followerima) prenjeti sve bitne informacije o događaju – od informacija o pripremi događaja do njegove finalne realizacije odnosno do trenutka kada će hokej napustiti Arenu, informacije o momčadi zagrebačkih Medvjeda i gostujućih momčadi. Ujedno kroz svoje poruke (tzv. postove), video i foto priloge te komunikaciju s navijačima putem klupskih društvenih kanala pokušat će se prenijeti Ťemocijeť navijača dok se pripremaju za odlazak na događaj i dok prate samu utakmicu u Areni.
 
Prof.dr.sc. Domagoj Bebić, sa Fakulteta političkih znanosti i mentor studenata sa smjera Novi mediji izjavio je: 

- Ovo je jedinstvena prilika za mlade studente da rade za poznat i uspješan sportski kolektiv, na jednom od najvećih sportskih događaja u državi, te da su u stalnom kontaktu s medijskim i komunikacijskim profesionalcima. Ideja za ovaj projekt je proizašla prvotno iz naše ljubavi prema zagrebačkim Medvjedima, a zatim iz želje da studenti u praksi primjene sve što su naučili u teoriji. Iznimna nam je čast surađivati sa jednim velikim sportskim klubom kao što je KHL Medveščak Zagreb i profesionalcima koji vode njihov Ured odnosa s javnošću.
 
12 studenata koji će sudjelovati u ovom projektu suradnje su: Vedran Tolić, Nikola Puharić, Igor Živković, Franjo Zajec, Martin Novosel, Teuta Mihili, Petra Kovačević, Vlatko Škrlin, Romana Sedak, Petra Latin, Vlatka Šelimber i Marija Volarević.
 
Studenti Fakulteta političkih znanosti su uzbuđeni zbog ponuđene prilike i raduju se suradnji te vjeruju da je ovo za njih odlična praksa i prilika da direktno budu uključeni u jedan veliki projekt i da saznaju koja je stvarna uloga Ureda za odnose s javnošću ali i 'moć i važnost' društvenih mreža u organizaciji ovako velikog događaja..
 
Danas točno u podne studenti su 'preuzeli' klupske društvene kanale zagrebačkog KHL MEDVEŠČAK i započeli sa svojim aktivnostima!

Hokejski spektakl ARENA ICE FEVER presented by PAN održava se od 8. do 22. siječnja u Areni Zagreb, a zagrebački Medvjedi u tom periodu odigrati će 7 EBEL utakmica: 8.1. protiv slovenskih ACRONI Jesenica, 10.1. protiv mađarske SAPE, 13.1. protiv KAC Klagenfurta, 15.1. protiv momčadi austrijskog Villacha, 17.1.  protiv slovenske TILIA Olimpije, 20.1. protiv salzburških Crvenih Bikova, dok je posljednja utakmica 22.1. kvalifikacijska utakmica za doigravanje.
Ulaznice za događaj prodaju se po cijeni od 50, 70 i 100 kuna i uz brojne pogodnosti kod kupovine većeg broja ulaznica i ulaznica za više utakmica u TISAK MEDIA Centrima, ATLAS poslovnicama, ZIG ZAG Fan Shopu (Teslina 6, Zagreb), UNICEF trgovini (Ilica 8, Zagreb), EVENTIM Ticket Shopu (Jurišićeva 2, Zagreb) i na www.EVENTIM.hr .

 

  • Intervju: Mirna Šitum (drugi dio)

    Profesoricu Mirnu Šitum, pročelnicu za zdravstvo grada Zagreba, najavili smo prije desetak dana kao HDZ-ov tajni adut u utrci za gradonačelnicu Zagreba ako se Zagrebu dogode prijevremeni izbori. Ugledna doktorica, sveučilišna profesorica, članica HAZU-a, dragovoljka Domovinskog rata koja je ranjena na prvoj crti bojišnice i koja od nedavno savladava i komunalne probleme kao predsjednica Nadzornog odbora Zagrebačkog holdinga činila se kao idealna osoba za tu političku bitku. No, u velikom razgovoru za portal dalje.com u kojem priča o svom životnom, znanstvenom i ratnom putu otkriva kako u politici ipak ima neke druge planove. HDZ-u, čija je članica, spremna se odazvati, ako je pozovu. Ali za neke druge dužnosti.

  • Intervju: Mirna Šitum (prvi dio)
  • Ella Henderson: Hold on, we are going home
  • Video koji je pogledan više od 6 milijuna puta!