10. SVIBNJA 2012. 13:18h

Štimac i Šuker podijelili funkcije u HNS-u?

Foto

Sport
0

Tekst

Najizgledniji kandidat za budućeg predsjednika HNS-a Davor Šuker sastao se jučer s Igorom Štimcem u jednom zagrebačkom hotelu. Navodno je pao i konačan dogovor oko raspodjele budućih funkcija unutar Kuće hrvatskog nogometa...

Iako nisu željeli govoriti o detaljima sastanka, procurile su informacije da su dogovorili Štimčev dolazak na klupu Vatrenih nakon Eura. Podsjetimo, takvu mogućnost nagovijestio je prije dva dana sam Šuker u razgovoru za Media servis.

"Želimo ujediniti hrvatski nogomet i da se to jedinstvo pokaže i na izborniku. Igor Štimac je jedan od kandidata, ima hrvatskih trenera koji to jes. Razgovara se, razgovarat će se i uvijek je otvoreno", rekao je Šuker.

Da bi se ostvario željeni scenarij, HNS najprije treba skinuti suspenziju Štimcu i njegovim suradnicima. Oni su kažnjeni s dvije godine zabrane obavljanja svih dužnosti u nogometu, zbog organiziranja neuspješnog puča protiv Vlatka Markovića. Aktualni izbornik Slaven Bilić pak, navodno je dobio novu ponudu. Nakon ukrajinskog Dnjipra i turskog Bešiktaša, nagađa se da ga želi i moskovski Lokomotiv. (Mediaservis)

 

  • Intervju: Mirna Šitum (drugi dio)

    Profesoricu Mirnu Šitum, pročelnicu za zdravstvo grada Zagreba, najavili smo prije desetak dana kao HDZ-ov tajni adut u utrci za gradonačelnicu Zagreba ako se Zagrebu dogode prijevremeni izbori. Ugledna doktorica, sveučilišna profesorica, članica HAZU-a, dragovoljka Domovinskog rata koja je ranjena na prvoj crti bojišnice i koja od nedavno savladava i komunalne probleme kao predsjednica Nadzornog odbora Zagrebačkog holdinga činila se kao idealna osoba za tu političku bitku. No, u velikom razgovoru za portal dalje.com u kojem priča o svom životnom, znanstvenom i ratnom putu otkriva kako u politici ipak ima neke druge planove. HDZ-u, čija je članica, spremna se odazvati, ako je pozovu. Ali za neke druge dužnosti.

  • Intervju: Mirna Šitum (prvi dio)
  • Ella Henderson: Hold on, we are going home
  • Video koji je pogledan više od 6 milijuna puta!