12. LISTOPADA 2012. 18:08h

Split: Hajduk će dobiti jamstvo za kredit?

Foto

Sport
0

Tekst

Nakon današnje sjednice Gradskog vijeća i vijesti o odbijanju jamstva za kredit Hajduku, ispred zgrade Banovine u kojoj je Gradska uprava okupila se nezadovoljna skupina navijača Hajduka koja uzvikuje pogrdne riječi protiv gradonačelnika Keruma i pjeva pjesme o svojem klubu.

<<Hajduku odbijen kredit: Uprava u šoku, splitski klub odlazi u stečaj>>

Skup Torcidaša po kišnome nevremenu prošao je mirno, a policija je ispred zgrade Banovine napravila kordon i postavila željeznu ogradu. Okupljeni su tražili da im se obrati Željko Kerum.

Po neslužbenim informacijama, dogradonačelnica Anđelka Visković primila je izaslanstvo navijača koji su nakon 20 minuta izašli pred navijače i obznanili obećanje da će već u ponedjeljak Hajduk dobiti jamstvo za kredit.

Prema informacijama Slobodne Dalmacije doznajemo kako je za ponedjeljak najavljen novi prosvjed u 9 sati u vremenu kada će se održati nova sjednica Gradskog vijeća. Dogradonačelnica Anđelka Visković također je potvrdila da će na sjednici u ponedjeljak svi vijećnici HGS-a glaasati za jamstvo bez obzira na glasove oporbe. (M.M./Hina)

 

  • Intervju: Mirna Šitum (drugi dio)

    Profesoricu Mirnu Šitum, pročelnicu za zdravstvo grada Zagreba, najavili smo prije desetak dana kao HDZ-ov tajni adut u utrci za gradonačelnicu Zagreba ako se Zagrebu dogode prijevremeni izbori. Ugledna doktorica, sveučilišna profesorica, članica HAZU-a, dragovoljka Domovinskog rata koja je ranjena na prvoj crti bojišnice i koja od nedavno savladava i komunalne probleme kao predsjednica Nadzornog odbora Zagrebačkog holdinga činila se kao idealna osoba za tu političku bitku. No, u velikom razgovoru za portal dalje.com u kojem priča o svom životnom, znanstvenom i ratnom putu otkriva kako u politici ipak ima neke druge planove. HDZ-u, čija je članica, spremna se odazvati, ako je pozovu. Ali za neke druge dužnosti.

  • Intervju: Mirna Šitum (prvi dio)
  • Ella Henderson: Hold on, we are going home
  • Video koji je pogledan više od 6 milijuna puta!