15. LIPNJA 2012. 12:16h

Španjolski mediji: Torres je preuzeo zapovjedništvo

Fernando Torres

Foto

Sport
0

Tekst

Španjolski mediji u petak pozdravljaju sjajnu izvedbu napadača Fernanda Torresa koji se a svoja dva pogotka u sinoćnjoj utakmici skupine C protiv Irske (4-0) nametnuo za prvu postavu (4-0).

"Španjolsjka konačno ima devetku za Euro", piše sportski dnevnik "Marca" u svom internetskom izdanju. "Torres je iskoristio priliku koju mu je dao izbornik Vincente Del Bosque postigavši dva gola i zaključivši tako raspravu o napadaču la Roje."

U prvoj utakmici skupine C na Euru protiv Italije (1-1), svjetski i europski prvaci su počeli s dodatnim veznim Cescom Fabregasom umjesto s klasičnim centarforom.

Del Bosque je nakon toga bio žestoko kritiziran u dijelu španjolskih medija.

Sa svoja dva gola Torres je bez sumnje privremeno zatvorio raspravu o različitim taktičkim opcijama za španjolski napad.

"Torres je preuzeo zapovjedništvo", naslov je u "El Paisu".

Sportski dnevnik "AS" slavi povratak "stava šampiona" kod Iniesta i ostalih reprezentativaca. "Sjajna izvedba Španjolske koja je slomila Irsku. Neodlučen rezultata u susretu protiv Hrvatske bio bi dovoljan za la Roju da ode u četvrtifnale", zaključuje "AS". (Hina)

 

  • Intervju: Mirna Šitum (drugi dio)

    Profesoricu Mirnu Šitum, pročelnicu za zdravstvo grada Zagreba, najavili smo prije desetak dana kao HDZ-ov tajni adut u utrci za gradonačelnicu Zagreba ako se Zagrebu dogode prijevremeni izbori. Ugledna doktorica, sveučilišna profesorica, članica HAZU-a, dragovoljka Domovinskog rata koja je ranjena na prvoj crti bojišnice i koja od nedavno savladava i komunalne probleme kao predsjednica Nadzornog odbora Zagrebačkog holdinga činila se kao idealna osoba za tu političku bitku. No, u velikom razgovoru za portal dalje.com u kojem priča o svom životnom, znanstvenom i ratnom putu otkriva kako u politici ipak ima neke druge planove. HDZ-u, čija je članica, spremna se odazvati, ako je pozovu. Ali za neke druge dužnosti.

  • Intervju: Mirna Šitum (prvi dio)
  • Ella Henderson: Hold on, we are going home
  • Video koji je pogledan više od 6 milijuna puta!