TRANSFER

9. SIJEèNJA 2008. 14:53h

Sissoko na putu prema Juventusu

Tekst

Liverpoolov vezni igrač Mohamed Sissoko mogao bi karijeru nastaviti u talijanskom Juventusu.

Nakon Å¡to se nije uspio probiti u početni sastav Liverppola, Mohamed Sissoko odlučio je potražiti klub u kojem bi viÅ¡e igrao. Njegov izbor mogao bi biti Juventus jer ga je Claudio Ranieri trenirao u Valenciji i već javno izjavio da je odličan igrač.

Inter bi tako?er htio vidjeti reprezentativca Malija u svojim redovima, ali im je prvi izbor Maniche.

- Ništa nije gotovo, moj menadžer razgovara s klubom. Nadam se da će se postići dogovor, ali bit ću sretan ako ostanem u Liverpoolu.

Sissoko je u Liverpoolu započeo samo šest utakmica, a trenutno se nalazi na Afričkom kupu nacija.

 

  • Intervju: Mirna Šitum (drugi dio)

    Profesoricu Mirnu Šitum, proèelnicu za zdravstvo grada Zagreba, najavili smo prije desetak dana kao HDZ-ov tajni adut u utrci za gradonaèelnicu Zagreba ako se Zagrebu dogode prijevremeni izbori. Ugledna doktorica, sveuèilišna profesorica, èlanica HAZU-a, dragovoljka Domovinskog rata koja je ranjena na prvoj crti bojišnice i koja od nedavno savladava i komunalne probleme kao predsjednica Nadzornog odbora Zagrebaèkog holdinga èinila se kao idealna osoba za tu politièku bitku. No, u velikom razgovoru za portal dalje.com u kojem prièa o svom životnom, znanstvenom i ratnom putu otkriva kako u politici ipak ima neke druge planove. HDZ-u, èija je èlanica, spremna se odazvati, ako je pozovu. Ali za neke druge dužnosti.

  • Intervju: Mirna Šitum (prvi dio)
  • Ella Henderson: Hold on, we are going home
  • Video koji je pogledan više od 6 milijuna puta!