OPASNI IGRAčI

9. SIJENJA 2008. 12:32h

Silvestre: Bartona treba izbaciti iz nogometa

Tekst

Branič Manchester Uniteda Mikael Silvestre smatra da bi Joey Barton trebao biti doživotno izbačen s nogometnih travnjaka.

Obrambeni igrač Francuske i Uniteda, Mikeael Silvestre smatra da bi zbog učestalih prekršaja trebalo doživotno izbaciti Bartona s nogometnih travnjaka.

- Nakon pogibeljnog starta Bartona na Ousmanea Daboa morali su ga isključiti iz igre. Kad nisam htio doći u Newcastle zbog njega, neki ljudi su mi se smijali. Sada kad je uhićen znam da sam dobro odlučio.

Barton je tek izašao iz pritvora uz jamčevinu te će odgovarati za teški tjelesni napad.

 

  • Intervju: Mirna itum (drugi dio)

    Profesoricu Mirnu itum, proelnicu za zdravstvo grada Zagreba, najavili smo prije desetak dana kao HDZ-ov tajni adut u utrci za gradonaelnicu Zagreba ako se Zagrebu dogode prijevremeni izbori. Ugledna doktorica, sveuilina profesorica, lanica HAZU-a, dragovoljka Domovinskog rata koja je ranjena na prvoj crti bojinice i koja od nedavno savladava i komunalne probleme kao predsjednica Nadzornog odbora Zagrebakog holdinga inila se kao idealna osoba za tu politiku bitku. No, u velikom razgovoru za portal dalje.com u kojem pria o svom ivotnom, znanstvenom i ratnom putu otkriva kako u politici ipak ima neke druge planove. HDZ-u, ija je lanica, spremna se odazvati, ako je pozovu. Ali za neke druge dunosti.

  • Intervju: Mirna itum (prvi dio)
  • Ella Henderson: Hold on, we are going home
  • Video koji je pogledan vie od 6 milijuna puta!