TRANSFERI

9. SIJEčNJA 2008. 22:58h

Savage u Derby Countyju

Tekst

Robbie Savage prešao je iz Blackburn Roversa u posljednji sastav engleske Premier lige, Derby County.

Posljednjeplasirani sastav engleskog nogometnog prvenstva Derby County angažirao je velškog veznjaka Robbiea Savagea (33), dosadašnjeg člana Blackburn Roversa.

Savage je u Derby stigao za odštetu od 1.5 milijun funti, a me?u "ovnovima" bi trebao ostati dvije i pol sezone.

Derby nakon 21 kola ima samo sedam bodova, za pretposljednjim sastavom zaostaje osam bodova, a za 17. mjestom koje osigurava ostanak 10.

 

  • Intervju: Mirna Šitum (drugi dio)

    Profesoricu Mirnu Šitum, pročelnicu za zdravstvo grada Zagreba, najavili smo prije desetak dana kao HDZ-ov tajni adut u utrci za gradonačelnicu Zagreba ako se Zagrebu dogode prijevremeni izbori. Ugledna doktorica, sveučilišna profesorica, članica HAZU-a, dragovoljka Domovinskog rata koja je ranjena na prvoj crti bojišnice i koja od nedavno savladava i komunalne probleme kao predsjednica Nadzornog odbora Zagrebačkog holdinga činila se kao idealna osoba za tu političku bitku. No, u velikom razgovoru za portal dalje.com u kojem priča o svom životnom, znanstvenom i ratnom putu otkriva kako u politici ipak ima neke druge planove. HDZ-u, čija je članica, spremna se odazvati, ako je pozovu. Ali za neke druge dužnosti.

  • Intervju: Mirna Šitum (prvi dio)
  • Ella Henderson: Hold on, we are going home
  • Video koji je pogledan više od 6 milijuna puta!