PRIPREME ZA GRAND SLAM

9. SIJENJA 2008. 16:44h

Safin: Mjesec i pol sam trenirao po sedam sati

Tekst

Ruski tenisač Marat Safin (27) s puno optimizma očekuje prvi Grand slam sezone Australian Open.

- Napokon sam potpuno zdrav i fizički sto posto spreman za najveće napore. Za novu sezonu sam se odlično pripremio, radio sam mjesec i pol dana po sedam sati dnevno, i to bi se trebalo vidjeti na rezultatima, kazao je u srijedu Safin.

Marat Safin je prije tri godine osvojio Australian Open, ali nakon toga su uslijedile brojne ozljede.

- Trenutno sam 57. na ATP listi. Ako se ne polomim, mogao bi uskoro doći me?u prvih 20 tenisača, a tada je puno lakše razmišljati o ulasku u TOP-10, rekao je Safin.

 

  • Intervju: Mirna itum (drugi dio)

    Profesoricu Mirnu itum, proelnicu za zdravstvo grada Zagreba, najavili smo prije desetak dana kao HDZ-ov tajni adut u utrci za gradonaelnicu Zagreba ako se Zagrebu dogode prijevremeni izbori. Ugledna doktorica, sveuilina profesorica, lanica HAZU-a, dragovoljka Domovinskog rata koja je ranjena na prvoj crti bojinice i koja od nedavno savladava i komunalne probleme kao predsjednica Nadzornog odbora Zagrebakog holdinga inila se kao idealna osoba za tu politiku bitku. No, u velikom razgovoru za portal dalje.com u kojem pria o svom ivotnom, znanstvenom i ratnom putu otkriva kako u politici ipak ima neke druge planove. HDZ-u, ija je lanica, spremna se odazvati, ako je pozovu. Ali za neke druge dunosti.

  • Intervju: Mirna itum (prvi dio)
  • Ella Henderson: Hold on, we are going home
  • Video koji je pogledan vie od 6 milijuna puta!