1. TRAVNJA 2013. 20:28h

RUSKO PRVENSTVO CSKA na plus osam

Foto

Sport
0

Tekst

Vodeći sastav ruskog nogometnog prvenstva CSKA iz Moskve povećao je svoju prednost u odnosu na drugoplasirani Zenit iz Sankt Peterburga na osam bodova zahvaljujući 4-0 (1-0) pobjedi na gostovanju kod Alanija u Vladikavkazu u posljednjem susretu 22. kola.

Osam kola prije kraja prvenstva CSKA ima 52 boda, Zenit 44, a treći Anži iz Mahačkale 42.

Alanija je posljednja, 16. sa 12 bodova, za 14-plasiranim Krilja Sovjetov, koje drže posljednje mjesto koje vodi u doigravanje za ostanak, zaostaje pet bodova. (Hina)

 

  • Intervju: Mirna itum (drugi dio)

    Profesoricu Mirnu itum, proelnicu za zdravstvo grada Zagreba, najavili smo prije desetak dana kao HDZ-ov tajni adut u utrci za gradonaelnicu Zagreba ako se Zagrebu dogode prijevremeni izbori. Ugledna doktorica, sveuilina profesorica, lanica HAZU-a, dragovoljka Domovinskog rata koja je ranjena na prvoj crti bojinice i koja od nedavno savladava i komunalne probleme kao predsjednica Nadzornog odbora Zagrebakog holdinga inila se kao idealna osoba za tu politiku bitku. No, u velikom razgovoru za portal dalje.com u kojem pria o svom ivotnom, znanstvenom i ratnom putu otkriva kako u politici ipak ima neke druge planove. HDZ-u, ija je lanica, spremna se odazvati, ako je pozovu. Ali za neke druge dunosti.

  • Intervju: Mirna itum (prvi dio)
  • Ella Henderson: Hold on, we are going home
  • Video koji je pogledan vie od 6 milijuna puta!