30. TRAVNJA 2012. 10:50h

Roy Hodgson novi izbornik engleske reprezentacije?

Foto

Sport
0

Tekst

Roy Hodgson najbliži je klupi engleske nogometne reprezentacije. Prema pisanju Sky Sporta, trener West Bromwich Albiona, kojem na ljeto istječe ugovor, danas će obaviti razgovos sa čelnicima engleskog nogometnog saveza (FA).

Za to je čak dobio i odobrenje predsjednika WBA Jeremyja Peace. Predsjednik Nogometnog saveza Engleske David Bernstein uvjeren je kako će Engleska ubrzo dobiti novog izbornika, a ne skriva želju za angažiranjem Hodgsona.

- Zahvalan sam Yeremyju i WBA-u što su dopustili da otvorimo razgovore s njihovim menadžerom. Roy je jedini s kojim smo stupili u kontakt i pokušat ćemo kroz pregovore osigurati njegov angažman kao trenera reprezentacije i trajno rješenje nakon odstupanja Fabija Capella

 

  • Intervju: Mirna Šitum (drugi dio)

    Profesoricu Mirnu Šitum, pročelnicu za zdravstvo grada Zagreba, najavili smo prije desetak dana kao HDZ-ov tajni adut u utrci za gradonačelnicu Zagreba ako se Zagrebu dogode prijevremeni izbori. Ugledna doktorica, sveučilišna profesorica, članica HAZU-a, dragovoljka Domovinskog rata koja je ranjena na prvoj crti bojišnice i koja od nedavno savladava i komunalne probleme kao predsjednica Nadzornog odbora Zagrebačkog holdinga činila se kao idealna osoba za tu političku bitku. No, u velikom razgovoru za portal dalje.com u kojem priča o svom životnom, znanstvenom i ratnom putu otkriva kako u politici ipak ima neke druge planove. HDZ-u, čija je članica, spremna se odazvati, ako je pozovu. Ali za neke druge dužnosti.

  • Intervju: Mirna Šitum (prvi dio)
  • Ella Henderson: Hold on, we are going home
  • Video koji je pogledan više od 6 milijuna puta!