12. TRAVNJA 2012. 19:31h

Rondo: Nemam uopće želju igrati na OI-ju, volim slobodna ljeta

Rajon Rondo

Foto

Sport
0

Tekst

U pobjedi njegova Bostona nad Atlantom (88:86) razigravač Rajon Rondo 19. je put zaredom imao dvoznamenkasti broj asistencija (ovaj put 20). Rondo je rijetka ptica i po stavu oko nastupanja za SAD:

– Nemam uopće želju igrati na OI-ju jer ja volim svoja slobodna ljeta.

Prije dvije godine uoči SP-a, Rondo je sam napustio reprezentaciju. Čelnici USA Basketballa rekli su da je otišao zbog obiteljskih razloga, a on je bio "homesick".

– Poželio sam se svog doma

 

  • Intervju: Mirna Šitum (drugi dio)

    Profesoricu Mirnu Šitum, pročelnicu za zdravstvo grada Zagreba, najavili smo prije desetak dana kao HDZ-ov tajni adut u utrci za gradonačelnicu Zagreba ako se Zagrebu dogode prijevremeni izbori. Ugledna doktorica, sveučilišna profesorica, članica HAZU-a, dragovoljka Domovinskog rata koja je ranjena na prvoj crti bojišnice i koja od nedavno savladava i komunalne probleme kao predsjednica Nadzornog odbora Zagrebačkog holdinga činila se kao idealna osoba za tu političku bitku. No, u velikom razgovoru za portal dalje.com u kojem priča o svom životnom, znanstvenom i ratnom putu otkriva kako u politici ipak ima neke druge planove. HDZ-u, čija je članica, spremna se odazvati, ako je pozovu. Ali za neke druge dužnosti.

  • Intervju: Mirna Šitum (prvi dio)
  • Ella Henderson: Hold on, we are going home
  • Video koji je pogledan više od 6 milijuna puta!