BRAZILSKA LIJENOST

9. SIJEèNJA 2008. 15:50h

Ronaldo: Ostajem u Milanu

Tekst

Ronaldo je demantirao natpis da želi napustiti Milano.

Napadač brazilske nogometne reprezentacije Ronaldo odbacio je mogućnost prelaska iz Milana u Flamengo, objavili su danas talijanski mediji.

"Istina je da me Flamengo želi vidjeti u svojim redovima, ali ja nikada nisam izrazio želju za odlaskom iz Milana," poručio je najbolji napadač svjetskog nogometnog prvenstva 2002. godine.

Bivši najbolji igrač svijeta (1996, 1997, 2002) oporavio se od ozljede koljena koju je zadobio u studenom prošle godine na zagrijavanju utakmice protiv Benfice u Ligi prvaka. Prvi nastup nakon oporavka imao je prije nekoliko dana u Dubaiju protiv Saudijske Arabije.

"Zaželio sam se nogometa. Pokušat ću se izboriti za mjesto u momčadi," dodao je Ronaldo koji je po dolasku na San Siro upisao tek 14 nastupa i postigao sedam pogodaka.

 

  • Intervju: Mirna Šitum (drugi dio)

    Profesoricu Mirnu Šitum, proèelnicu za zdravstvo grada Zagreba, najavili smo prije desetak dana kao HDZ-ov tajni adut u utrci za gradonaèelnicu Zagreba ako se Zagrebu dogode prijevremeni izbori. Ugledna doktorica, sveuèilišna profesorica, èlanica HAZU-a, dragovoljka Domovinskog rata koja je ranjena na prvoj crti bojišnice i koja od nedavno savladava i komunalne probleme kao predsjednica Nadzornog odbora Zagrebaèkog holdinga èinila se kao idealna osoba za tu politièku bitku. No, u velikom razgovoru za portal dalje.com u kojem prièa o svom životnom, znanstvenom i ratnom putu otkriva kako u politici ipak ima neke druge planove. HDZ-u, èija je èlanica, spremna se odazvati, ako je pozovu. Ali za neke druge dužnosti.

  • Intervju: Mirna Šitum (prvi dio)
  • Ella Henderson: Hold on, we are going home
  • Video koji je pogledan više od 6 milijuna puta!