30. SVIBNJA 2012. 18:15h

Robert Komen novi predsjednik Udruge prvoligaša

Foto

Sport
0

Tekst

Robert Komen novi je predsjednik Udruge nogometnih prvoligaša. Dopredsjednik Rijeke na tom je mjestu naslijedio direktora zaprešičkog Intera Branka Laljka.

Komenov izbor za predsjednika podržalo je osam od dvanaest prvoligaških klubova. Udruga je na današnjoj sjednici podržala kandidaturu Davora Šukera za predsjednika HNS-a, ali i potvrdila da mladi uzrasti Varaždina mogu nastaviti igranje u prvoj ligi, iako su njihovi seniori izbačeni u najniži rang.Određeni su i parovi 1. kola koje počinje 21. srpnja:

Dinamo - Inter, Cibalia - Slaven Belupo, Istra 1961 - Hajduk, Split - Rijeka, Zadar - Osijek, te Zagreb - Lokomotiva. Prvi dio prvenstva (19 kola) igrat će se do 8. prosinca, dok će proljetni dio na rasporedu biti od 16. veljače do 26. svibnja. Inter, Lokomotiva i Zagreb svoje domaće utakmice igrat će petkom, a svi ostali subotom. (Mediaservis)

 

  • Intervju: Mirna Šitum (drugi dio)

    Profesoricu Mirnu Šitum, pročelnicu za zdravstvo grada Zagreba, najavili smo prije desetak dana kao HDZ-ov tajni adut u utrci za gradonačelnicu Zagreba ako se Zagrebu dogode prijevremeni izbori. Ugledna doktorica, sveučilišna profesorica, članica HAZU-a, dragovoljka Domovinskog rata koja je ranjena na prvoj crti bojišnice i koja od nedavno savladava i komunalne probleme kao predsjednica Nadzornog odbora Zagrebačkog holdinga činila se kao idealna osoba za tu političku bitku. No, u velikom razgovoru za portal dalje.com u kojem priča o svom životnom, znanstvenom i ratnom putu otkriva kako u politici ipak ima neke druge planove. HDZ-u, čija je članica, spremna se odazvati, ako je pozovu. Ali za neke druge dužnosti.

  • Intervju: Mirna Šitum (prvi dio)
  • Ella Henderson: Hold on, we are going home
  • Video koji je pogledan više od 6 milijuna puta!