BARCELONA

2. SIJEèNJA 2008. 11:12h

Rijkaard: U mene uvijek sumnjaju

Tekst

Barcelonin trener Frank Rijkaard vjeruje da ga poraz protiv Real Madrida (0-1) nije izdvojio kao metu za odstrel.

Nizozemac je uvjeren da se niÅ¡ta bitnog nije promijenilo, jer je meta bio i prije.

- Osjećam da u mene uvijek sumnjaju. Moj se opstanak na Barçinoj klupi stalno dovodi u pitanje, ali to je sastavni dio mog radnog mjesta i ne ovisi o jednoj utakmici. Moja reakcija na tu?e sumnje bit će još veća predanost radu.

Nizozemac tvrdi da je siguran u mogućnost velikih Barçinih uspjeha u 2008.

- Imamo momčad i igrače sposobne za ostvarivanje sjajnih dostignuća. Igrače pozivam na svakodnevni rad, ozbiljnost, radost i momčadski duh.

Rijkaard se nada da će izme?u ostalih i Ronaldinho doseći željeni nivo i kaže da ne zna ništa o njegovom mogućem odlasku.

- Nitko mi nije spomenuo da bi on želio otići - rekao je trener, kojemu je primarni cilj izbor novog pričuvnog vratara, s obzirom na teÅ¡ku ozljedu koju je pretrpio Albert Jorquera.

- Na tržištu tražimo nekoga tko će u svakom trenutku moći uskočiti umjesto Valdesa i pružati momčadi jednaku sigurnost kakvu pruža on.

 

  • Intervju: Mirna Šitum (drugi dio)

    Profesoricu Mirnu Šitum, proèelnicu za zdravstvo grada Zagreba, najavili smo prije desetak dana kao HDZ-ov tajni adut u utrci za gradonaèelnicu Zagreba ako se Zagrebu dogode prijevremeni izbori. Ugledna doktorica, sveuèilišna profesorica, èlanica HAZU-a, dragovoljka Domovinskog rata koja je ranjena na prvoj crti bojišnice i koja od nedavno savladava i komunalne probleme kao predsjednica Nadzornog odbora Zagrebaèkog holdinga èinila se kao idealna osoba za tu politièku bitku. No, u velikom razgovoru za portal dalje.com u kojem prièa o svom životnom, znanstvenom i ratnom putu otkriva kako u politici ipak ima neke druge planove. HDZ-u, èija je èlanica, spremna se odazvati, ako je pozovu. Ali za neke druge dužnosti.

  • Intervju: Mirna Šitum (prvi dio)
  • Ella Henderson: Hold on, we are going home
  • Video koji je pogledan više od 6 milijuna puta!