16. LIPNJA 2015. 17:16h

REPREZENTATIVNI PLAYMAKER OK Duvnjak napustio bolnicu

Domagoj Duvnjak s novim dresom reprezentacije

Foto

Sport
0

Tekst

Hrvatski rukometni reprezentativac Domagoj Duvnjak otpušten je iz bolnice u Rijeci nakon što je u nedjelju kolabirao nakon utakmice s Turskom u Umagu, priopćio je Hrvatski rukometni savez.

Nakon temeljitih dijagnostičkih obrada u utorak poslijepodnevnim Duvnjak je otpušten iz riječkog KBC-a, a prema priopćenju liječnika patološki nalazi nisu zamijećeni. U narednom periodu šef liječničke službe HRS-a Krešimir Rotim odlučit će hoće li eventualno biti provedene neke druge dijagnostičke pretrage, stoji u priopćenju.

Ponajbolji svjetski rukometaš Duvnjak u nedjelju je zbog akutnog premora hospitaliziran i zadržan u KBC Rijeka na intenzivnom nadzoru.

 

 

  • Intervju: Mirna Šitum (drugi dio)

    Profesoricu Mirnu Šitum, proèelnicu za zdravstvo grada Zagreba, najavili smo prije desetak dana kao HDZ-ov tajni adut u utrci za gradonaèelnicu Zagreba ako se Zagrebu dogode prijevremeni izbori. Ugledna doktorica, sveuèilišna profesorica, èlanica HAZU-a, dragovoljka Domovinskog rata koja je ranjena na prvoj crti bojišnice i koja od nedavno savladava i komunalne probleme kao predsjednica Nadzornog odbora Zagrebaèkog holdinga èinila se kao idealna osoba za tu politièku bitku. No, u velikom razgovoru za portal dalje.com u kojem prièa o svom životnom, znanstvenom i ratnom putu otkriva kako u politici ipak ima neke druge planove. HDZ-u, èija je èlanica, spremna se odazvati, ako je pozovu. Ali za neke druge dužnosti.

  • Intervju: Mirna Šitum (prvi dio)
  • Ella Henderson: Hold on, we are going home
  • Video koji je pogledan više od 6 milijuna puta!