29. TRAVNJA 2012. 14:24h

Puyol: Svima nam je vrlo teško pala Guardiolina odluka

Carles Puyol

Foto

Sport
0

Tekst

 Ovo je težak i vrlo tužan trenutak za sve nas. Htjeli smo da Guardiola ostane, ali poštujemo njegovu odluku. Kada smo čuli da je Vilanova novi trener, bili smo presretni. On je pravi čovek za nastavak projekta jer odlično poznaje momčad i vjerujem da će filozija naše igre ostati ista - rekao je Puyol.

Kapetan Barce priznao je da nitko od suigrača nije mogao pomisliti da trofejni španjolski trener neće produljiti suradnju.


- Vjerovali smo da će produžiti ugovor, prije tjedan dana bih se okladio da će Pep ostati. Zahvalni smo mu na svemu šta je uradio za našu momčad. Barcelona uvijek ide na pobjedu i pokušat ćemo da jedini preostali trofej osvojimo za njega - zaključio je Puyol.

 

  • Intervju: Mirna Šitum (drugi dio)

    Profesoricu Mirnu Šitum, pročelnicu za zdravstvo grada Zagreba, najavili smo prije desetak dana kao HDZ-ov tajni adut u utrci za gradonačelnicu Zagreba ako se Zagrebu dogode prijevremeni izbori. Ugledna doktorica, sveučilišna profesorica, članica HAZU-a, dragovoljka Domovinskog rata koja je ranjena na prvoj crti bojišnice i koja od nedavno savladava i komunalne probleme kao predsjednica Nadzornog odbora Zagrebačkog holdinga činila se kao idealna osoba za tu političku bitku. No, u velikom razgovoru za portal dalje.com u kojem priča o svom životnom, znanstvenom i ratnom putu otkriva kako u politici ipak ima neke druge planove. HDZ-u, čija je članica, spremna se odazvati, ako je pozovu. Ali za neke druge dužnosti.

  • Intervju: Mirna Šitum (prvi dio)
  • Ella Henderson: Hold on, we are going home
  • Video koji je pogledan više od 6 milijuna puta!