7. SRPNJA 2015. 18:16h

PROBLEMI S AHILOVOM TETIVOM Blanka Vlašić otkazala Lausanneu i Monako

Blanka Vlašić

Foto

Sport
0

Tekst

Hrvatska skakačica u vis Blanka Vlašić otkazala je nastupe na mitinzima Dijamantne lige u Lausannei i Monaku zbog problema s desnom Ahilovom tetivom, izvijestili su iz Blankinog stožera.
 
"Nažalost, zbog poznatih problema s desnom Ahilovom tetivom morala sam otkazati nastup na mitingu Dijamantne lige u Lausannei, koji se održava u četvrtak 8. srpnja. Ne želimo, naime, riskirati težu ozljedu i tako ugroziti nastup na Svjetskom prvenstvu u Pekingu krajem kolovoza, pa je ovaj otkaz tek nužna mjera opreza. Vjerujem da ću uz najbolji mogući tretman koji imam uskoro biti spremna za natjecanje i visoke domete. Žalosna sam što ne mogu skakati u Lausannei i Monaku jer riječ je o meni vrlo dragim mitinzima, s odličnom atmosferom na stadionu", poručila je Blanka.
 
Vlašić se trenutno nalazi u Splitu, gdje se sprema za Svjetsko prvenstvo u Pekingu, što će joj i biti sljedeći nastup. Kvalifikacije skakačica u vis su na programu 27., a finale 29. kolovoza.

 

  • Intervju: Mirna Šitum (drugi dio)

    Profesoricu Mirnu Šitum, pročelnicu za zdravstvo grada Zagreba, najavili smo prije desetak dana kao HDZ-ov tajni adut u utrci za gradonačelnicu Zagreba ako se Zagrebu dogode prijevremeni izbori. Ugledna doktorica, sveučilišna profesorica, članica HAZU-a, dragovoljka Domovinskog rata koja je ranjena na prvoj crti bojišnice i koja od nedavno savladava i komunalne probleme kao predsjednica Nadzornog odbora Zagrebačkog holdinga činila se kao idealna osoba za tu političku bitku. No, u velikom razgovoru za portal dalje.com u kojem priča o svom životnom, znanstvenom i ratnom putu otkriva kako u politici ipak ima neke druge planove. HDZ-u, čija je članica, spremna se odazvati, ako je pozovu. Ali za neke druge dužnosti.

  • Intervju: Mirna Šitum (prvi dio)
  • Ella Henderson: Hold on, we are going home
  • Video koji je pogledan više od 6 milijuna puta!