13. SRPNJA 2012. 10:16h

Pripreme za OI London: SAD nadmoćno pobjedio Dominikansku Republiku

Foto

Sport
0

Tekst

"Dream Team" - američka košarkaška reprezentacija odigrala je i prvu od pet predviđenih utakmica u sklopu priprema za Olimpijske igre u Londonu.

Amerikanci su u Las Vegasu slavili protiv Dominikanske Republike s ogromnih 113:59, te dokazali da su veliki favoriti za olimpijsko zlato. Najviše koševa je kod Amerikanaca postiogao član Oklahoma City Thundera, Kevin Durant (24), dok su najveće zvijezde LeBron James i Kobe Bryant započeli u prvoj petorci, a potom ih je trener Mike Krzyzewski odmarao većinu dvoboja.

U ponedjeljak će SAD igrati malo ozbiljniji dvoboj s Brazilom u Washingtonu, a do puta u London odmjerit će snage s Velikom Britanijom, Argentinom i Španjolskom. (Hina)

 

  • Intervju: Mirna Šitum (drugi dio)

    Profesoricu Mirnu Šitum, pročelnicu za zdravstvo grada Zagreba, najavili smo prije desetak dana kao HDZ-ov tajni adut u utrci za gradonačelnicu Zagreba ako se Zagrebu dogode prijevremeni izbori. Ugledna doktorica, sveučilišna profesorica, članica HAZU-a, dragovoljka Domovinskog rata koja je ranjena na prvoj crti bojišnice i koja od nedavno savladava i komunalne probleme kao predsjednica Nadzornog odbora Zagrebačkog holdinga činila se kao idealna osoba za tu političku bitku. No, u velikom razgovoru za portal dalje.com u kojem priča o svom životnom, znanstvenom i ratnom putu otkriva kako u politici ipak ima neke druge planove. HDZ-u, čija je članica, spremna se odazvati, ako je pozovu. Ali za neke druge dužnosti.

  • Intervju: Mirna Šitum (prvi dio)
  • Ella Henderson: Hold on, we are going home
  • Video koji je pogledan više od 6 milijuna puta!