7. LISTOPADA 2012. 19:55h

Počelo okupljanje Vatrenih u Zagrebu

Vedran Ćorluka

Foto

Sport
0

Tekst

U zagrebačkom hotelu As započelo je okupljanje hrvatske nogometne reprezentacije koju očekuje nastavak kvalifikacija za svjetsko prvenstvo 2014. u Brazilu i utakmice protiv Makedonije u Skoplju, te Walesa u Osijeku.

Zbog obveza u svojim klubovima okupio se tek dio igrača, većina će stići tijekom ponedjeljka, dok branič praške Sparte Manuel Pamić i vratar Monaca Danijel Subašić dolaze u utorak, jer dan ranije imaju utakmice. Do sada su u Zagreb stigli Ivan Rakitić, Vedran Ćorluka, te novak u hrvatskim redovima vratar moskovskog Lokomotiva Dario Krešić.

Utakmica Makedonija - Hrvatska na rasporedu je u petak, 12. listopada u Skoplju, dok je ogled u Osijeku četiri dana kasnije.

Nakon dva odigrana kola Hrvatska, Belgija i Srbija vode na ljestvici skupine A sa po četiri boda, Škotska ima dva boda, Makedonija jedan, a Wales je na začelju bez boda. (Hina)

 

  • Intervju: Mirna Šitum (drugi dio)

    Profesoricu Mirnu Šitum, pročelnicu za zdravstvo grada Zagreba, najavili smo prije desetak dana kao HDZ-ov tajni adut u utrci za gradonačelnicu Zagreba ako se Zagrebu dogode prijevremeni izbori. Ugledna doktorica, sveučilišna profesorica, članica HAZU-a, dragovoljka Domovinskog rata koja je ranjena na prvoj crti bojišnice i koja od nedavno savladava i komunalne probleme kao predsjednica Nadzornog odbora Zagrebačkog holdinga činila se kao idealna osoba za tu političku bitku. No, u velikom razgovoru za portal dalje.com u kojem priča o svom životnom, znanstvenom i ratnom putu otkriva kako u politici ipak ima neke druge planove. HDZ-u, čija je članica, spremna se odazvati, ako je pozovu. Ali za neke druge dužnosti.

  • Intervju: Mirna Šitum (prvi dio)
  • Ella Henderson: Hold on, we are going home
  • Video koji je pogledan više od 6 milijuna puta!