20. RUJNA 2012. 22:35h

Palander gotov s karijerom: Više nemam motivacije

Foto

Sport
0

Tekst

Najbolji finski skijaš Kalle Palander odlučio je u 35. godini okončati sportsku karijeru.

"Nemam više motivacije niti za treninge niti za natjecanja. Nedavno sam dobio blizance i to je također veliki razlog zašto prestajem sa skijanjem", izjavio je Palander na oproštajnoj novinskoj konferenciji u Helsinkiju.

Palander u karijeri ima naslov svjetskog prvaka u slalomu iz 1999., a skupio je ukupno 14 pobjeda na Svjetskom kupu. U zadnje vrijeme imao je velikih problema sa ozljedama, pa je tako cijelu prošlu sezonu propustio nakon što je ozlijedio koljeno na prvoj utrci u Soeldenu. (Hina)

 

  • Intervju: Mirna Šitum (drugi dio)

    Profesoricu Mirnu Šitum, pročelnicu za zdravstvo grada Zagreba, najavili smo prije desetak dana kao HDZ-ov tajni adut u utrci za gradonačelnicu Zagreba ako se Zagrebu dogode prijevremeni izbori. Ugledna doktorica, sveučilišna profesorica, članica HAZU-a, dragovoljka Domovinskog rata koja je ranjena na prvoj crti bojišnice i koja od nedavno savladava i komunalne probleme kao predsjednica Nadzornog odbora Zagrebačkog holdinga činila se kao idealna osoba za tu političku bitku. No, u velikom razgovoru za portal dalje.com u kojem priča o svom životnom, znanstvenom i ratnom putu otkriva kako u politici ipak ima neke druge planove. HDZ-u, čija je članica, spremna se odazvati, ako je pozovu. Ali za neke druge dužnosti.

  • Intervju: Mirna Šitum (prvi dio)
  • Ella Henderson: Hold on, we are going home
  • Video koji je pogledan više od 6 milijuna puta!