GRčKA ATLETIčARKA

17. SIJENJA 2009. 22:08h

Olimpijska pobjednica pozitivna na doping

Olimpijski krugovi

Foto

Sport
0

Tekst

Athanasia Tsoumeleka je demantirala sve navode o dopingu, ali je najavila kako bi se mogla oprostiti od aktivnog bavljenja atletikom.

Olimpijska pobjednica u hodanju na 20 kilometara iz Atene, Grkinja Athanasia Tsoumeleka (27) bila je pozitivna na dopinškoj kontroli uoči OI u Pekingu.

Tsoumeleka je bila pozitivna na eritropoetin (EPO) na testiranju koje je obavljeno 6. kolovoza, dva dana uoči početka OI na kojima je osvojila deveto mjesto u disciplini 20 kilometara hodanje.

Grčka atletičarka je demantirala sve navode o dopingu, ali je najavila kako bi se mogla oprostiti od aktivnog bavljenja atletikom.

 

  • Intervju: Mirna itum (drugi dio)

    Profesoricu Mirnu itum, proelnicu za zdravstvo grada Zagreba, najavili smo prije desetak dana kao HDZ-ov tajni adut u utrci za gradonaelnicu Zagreba ako se Zagrebu dogode prijevremeni izbori. Ugledna doktorica, sveuilina profesorica, lanica HAZU-a, dragovoljka Domovinskog rata koja je ranjena na prvoj crti bojinice i koja od nedavno savladava i komunalne probleme kao predsjednica Nadzornog odbora Zagrebakog holdinga inila se kao idealna osoba za tu politiku bitku. No, u velikom razgovoru za portal dalje.com u kojem pria o svom ivotnom, znanstvenom i ratnom putu otkriva kako u politici ipak ima neke druge planove. HDZ-u, ija je lanica, spremna se odazvati, ako je pozovu. Ali za neke druge dunosti.

  • Intervju: Mirna itum (prvi dio)
  • Ella Henderson: Hold on, we are going home
  • Video koji je pogledan vie od 6 milijuna puta!