4. KOLOVOZA 2012. 16:53h

Ol vaterpolo - Hrvatska pobijedila Australiju

Foto

Sport
0

Tekst

Hrvatska vaterpolska reprezentacija pobijedila je 4. kola skupine olimpijskog turnira u Londonu selekciju Australije sa 11:6 (2:1, 3:1, 3:2, 3:2) i time teoretski osigurala prvo mjesto u skupini.

U novoj pobjedi naše reprezentacije najbolji su bili Maro Joković, Sandro Sukno te centri Igor Hinić i Nikša Dobud, dok je vratar Josip Pavić sakupio 11 obrana, a kod Australije najefikasniji je bio Whalan s tri pogotka.

Hrvatska ─çe u 5., posljednjem kolu, A skupine u ponedjeljak, 6. kolovoza, igrati protiv Kazahstana u 11 sati. (Hina)

 

  • Intervju: Mirna ┬Őitum (drugi dio)

    Profesoricu Mirnu ┬Őitum, pro─Źelnicu za zdravstvo grada Zagreba, najavili smo prije desetak dana kao HDZ-ov tajni adut u utrci za gradona─Źelnicu Zagreba ako se Zagrebu dogode prijevremeni izbori. Ugledna doktorica, sveu─Źili┬Üna profesorica, ─Źlanica HAZU-a, dragovoljka Domovinskog rata koja je ranjena na prvoj crti boji┬Ünice i koja od nedavno savladava i komunalne probleme kao predsjednica Nadzornog odbora Zagreba─Źkog holdinga ─Źinila se kao idealna osoba za tu politi─Źku bitku. No, u velikom razgovoru za portal dalje.com u kojem pri─Źa o svom ┬×ivotnom, znanstvenom i ratnom putu otkriva kako u politici ipak ima neke druge planove. HDZ-u, ─Źija je ─Źlanica, spremna se odazvati, ako je pozovu. Ali za neke druge du┬×nosti.

  • Intervju: Mirna ┬Őitum (prvi dio)
  • Ella Henderson: Hold on, we are going home
  • Video koji je pogledan vi┬Üe od 6 milijuna puta!