4. KOLOVOZA 2012. 19:24h

Ol London trampolin - MacLennan osvojila zlato

Foto

Sport
0

Tekst

Svjetska viceprvakinja Kanađanka Rosannagh MacLennan (23) priredila je veliko iznenađenje osvojivši zlatnu medalju u trampolinu na OI u Londonu.

U sportu u kojem dominira Kina, MacLennan je došla do zlata jer je olimpijska prvakinja iz Pekinga He Wenna napravila grešku pri kraju vježbe, te je na kraju završila na trećem mjestu.

Srebro je također pripalo Kineskinji, Huang Shanshan.

U dosadašnjem dijelu natjecanja u trampolinu Kina ima 4 medalje (1 zlato, 1 srebro, 2 bronce), Kanada 1 zlato, a Rusija 1 srebro.

REZULTATI:

1. Rosannagh MacLennan (KAN) 57,305

2. Huang Shanshan (KINA) 56,730

3. He Wenna (KINA) 55,950

4. Karen Cockburn (KAN) 55,860

5. Tatiana Petrenia (BLR) 55,670 (Hina)

 

  • Intervju: Mirna Šitum (drugi dio)

    Profesoricu Mirnu Šitum, pročelnicu za zdravstvo grada Zagreba, najavili smo prije desetak dana kao HDZ-ov tajni adut u utrci za gradonačelnicu Zagreba ako se Zagrebu dogode prijevremeni izbori. Ugledna doktorica, sveučilišna profesorica, članica HAZU-a, dragovoljka Domovinskog rata koja je ranjena na prvoj crti bojišnice i koja od nedavno savladava i komunalne probleme kao predsjednica Nadzornog odbora Zagrebačkog holdinga činila se kao idealna osoba za tu političku bitku. No, u velikom razgovoru za portal dalje.com u kojem priča o svom životnom, znanstvenom i ratnom putu otkriva kako u politici ipak ima neke druge planove. HDZ-u, čija je članica, spremna se odazvati, ako je pozovu. Ali za neke druge dužnosti.

  • Intervju: Mirna Šitum (prvi dio)
  • Ella Henderson: Hold on, we are going home
  • Video koji je pogledan više od 6 milijuna puta!