7. SVIBNJA 2012. 16:55h

Objavljen popis rukometašica za kvalifikacije za OI

Foto

Sport
0

Tekst

Izbornik hrvatske ženske rukometne reprezentacije Vladimir Canjuga objavio je popis reprezentativki koje će igrati kvalifikacije za Olimpijske igre. Kvalifikacije će se igrati od 25. do 27. u Guadalajari. Protivnice će nam biti Nizozemke i Španjolke.

– Promjena nema puno, sve su to provjerene djevojke. Nakon okupljanja u Zagrebu idemo na pripreme u Novigrad. Odlučujuća utakmica u kvalifikacijama za OI trebala bi biti protiv Nizozemske. Ovo je životna prilika ove generacije. Međutim, ne treba podcijeniti Nizozemsku. Ljudi misle da je Nizozemska samo nogometna reprezentacija, ali to nije točno. Nizozemska je domaćin sljedećeg Eura što govori da je ta ekipa poznata. Isto tako, posljednju utakmicu protiv njih smo izgubili i sada moramo biti oprezni i dodatno motivirani – rekao je Canjuga.

Popis reprezentativki:

1. Jelena GRUBIŠIĆ

2. Marta ŽDERIĆ

3. Ivana JELČIĆ

4. Dijana JOVETIĆ

5. Anita GAĆE

6. Nikica PUŠIĆ-KOROLJEVIĆ

7. Maja ZEBIĆ

8. Maida ARSLANAGIĆ

9. Andrea ŠERIĆ

10. Vesna MILANOVIĆ-LITRE

11. Sonja BAŠIĆ

12. Miranda TATARI

13. Kristina FRANIĆ

14. Andrea PENEZIĆ

15. Lidija HORVAT

16. Žana ČOVIĆ

17. Ivana LOVRIĆ

18. Katarina JEŽIĆ

19. Dragica DŽONO.
 

  • Intervju: Mirna Šitum (drugi dio)

    Profesoricu Mirnu Šitum, pročelnicu za zdravstvo grada Zagreba, najavili smo prije desetak dana kao HDZ-ov tajni adut u utrci za gradonačelnicu Zagreba ako se Zagrebu dogode prijevremeni izbori. Ugledna doktorica, sveučilišna profesorica, članica HAZU-a, dragovoljka Domovinskog rata koja je ranjena na prvoj crti bojišnice i koja od nedavno savladava i komunalne probleme kao predsjednica Nadzornog odbora Zagrebačkog holdinga činila se kao idealna osoba za tu političku bitku. No, u velikom razgovoru za portal dalje.com u kojem priča o svom životnom, znanstvenom i ratnom putu otkriva kako u politici ipak ima neke druge planove. HDZ-u, čija je članica, spremna se odazvati, ako je pozovu. Ali za neke druge dužnosti.

  • Intervju: Mirna Šitum (prvi dio)
  • Ella Henderson: Hold on, we are going home
  • Video koji je pogledan više od 6 milijuna puta!