20. SRPNJA 2012. 17:09h

Nogometne poslastice: Hajduk na Inter, Slaven na Athletic Bilbao

Foto

Sport
0

Tekst

Splitski Hajduk ─çe u 3. pretkolu Europske lige, ako u uzvratu obrani rezultat iz prve utakmice s Poljuda od 2:0, igrati protiv protiv milanskog Intera, Slaven Belupo protiv pro┬Ülosezonskog finalista ovog natjecanja Athletic Bilbaa, a Osijek protiv pobjednika dvoboja izme─Ĺu ┬Üvicarskog Young Boysa i moldavskog Zimbrua, odlu─Źio je danas ┬×drijeb odr┬×an u sjedi┬Ütu UEFA-e u Nyonu.

Hajduk je u prvoj utakmici 2. pretkola Europske like protiv Skonta iz Litve igrao 2:0, Osijek je na svom terenu izgubio od švedskog Kalmara 3:1 , dok je Slaven Belupo uvjerljivo pobijedio sjevernoirski Portadown sa 6:0. Uzvrati se igraju za sedam dana.

Hajduk ─çe prvu utakmicu igrati u Italiji, a uzvrat na Poljudu. U ┬×drijebu je Inter bio klub s najve─çim koeficijentom. Prvu utakmicu klub iz Koprivnice igra na gostuju─çem terenu.

Klubovi su za ┬×drijeb bili podijeljeni u podskupine po pet nositelja i nenositelja, a na┬Üi klubovi nisu bili nositelji.

Prve utakmice 3. pretkola su na rasporedu 2. kolovoza, a uzvrati 9. kolovoza (Hina)

 

  • Intervju: Mirna ┬Őitum (drugi dio)

    Profesoricu Mirnu ┬Őitum, pro─Źelnicu za zdravstvo grada Zagreba, najavili smo prije desetak dana kao HDZ-ov tajni adut u utrci za gradona─Źelnicu Zagreba ako se Zagrebu dogode prijevremeni izbori. Ugledna doktorica, sveu─Źili┬Üna profesorica, ─Źlanica HAZU-a, dragovoljka Domovinskog rata koja je ranjena na prvoj crti boji┬Ünice i koja od nedavno savladava i komunalne probleme kao predsjednica Nadzornog odbora Zagreba─Źkog holdinga ─Źinila se kao idealna osoba za tu politi─Źku bitku. No, u velikom razgovoru za portal dalje.com u kojem pri─Źa o svom ┬×ivotnom, znanstvenom i ratnom putu otkriva kako u politici ipak ima neke druge planove. HDZ-u, ─Źija je ─Źlanica, spremna se odazvati, ako je pozovu. Ali za neke druge du┬×nosti.

  • Intervju: Mirna ┬Őitum (prvi dio)
  • Ella Henderson: Hold on, we are going home
  • Video koji je pogledan vi┬Üe od 6 milijuna puta!