9. LIPNJA 2012. 11:43h

Nogometna groznica zahvatila i Šimića, rekordera u broju nastupa za Vatrene

Foto

Sport
0

Tekst

Nogometna groznica povodom početka Europskog prvenstva nije zaobišla niti Darija Šimića. Rekorder po broju nastupa za Vatrene s velikom pažnjom pratit će nastup Bilićevih izabranika u Poljskoj.

Šimić je godinama igrao u Italiji i dobro poznaje Azzure, koji bi nam trebali biti glavni suparnik za drugo mjesto u skupini.

Talijane je posljednjih tjedana potresala afera s namještanjem utakmica, pa će biti vrlo zanimljivo vidjeti u kakvom će stanju doći na Euro.

Afere su, pogotovo zadnjih mjeseci, potresale i hrvatski nogomet. Kao čelnik Nogometnog sindikata Šimić je imao dosta posla kako bi pomogao igračima koji mjesecima nisu dobivali plaću. ''Hvala Bogu da je sezona završila'', istaknuo je.

Iako ga se spominjalo kao mogućeg kandidata za predsjednika HNS-a, zasad je odustao od utrke za Rusanovu.

Markovića će u srpnju naslijediti Davor Šuker, a Šimić smatra da mu treba dati priliku.

Još jedan Šimićev nekadašnji suigrač trebao bi zauzeti važnu ulogu u novom sastavu HNS-a. Igor Štimac prvi je (i jedini) kandidat za novog izbornika. (Media Servis)

 

  • Intervju: Mirna Šitum (drugi dio)

    Profesoricu Mirnu Šitum, pročelnicu za zdravstvo grada Zagreba, najavili smo prije desetak dana kao HDZ-ov tajni adut u utrci za gradonačelnicu Zagreba ako se Zagrebu dogode prijevremeni izbori. Ugledna doktorica, sveučilišna profesorica, članica HAZU-a, dragovoljka Domovinskog rata koja je ranjena na prvoj crti bojišnice i koja od nedavno savladava i komunalne probleme kao predsjednica Nadzornog odbora Zagrebačkog holdinga činila se kao idealna osoba za tu političku bitku. No, u velikom razgovoru za portal dalje.com u kojem priča o svom životnom, znanstvenom i ratnom putu otkriva kako u politici ipak ima neke druge planove. HDZ-u, čija je članica, spremna se odazvati, ako je pozovu. Ali za neke druge dužnosti.

  • Intervju: Mirna Šitum (prvi dio)
  • Ella Henderson: Hold on, we are going home
  • Video koji je pogledan više od 6 milijuna puta!