NJEMAčKI NOGOMET

1. SIJENJA 2009. 11:23h

Nogometašima će se uvesti limit na plaće

Foto

Sport
0

Tekst

Predsjednik Njemačkih nogometnih liga smatra da se plaće nogometaša moraju odrediti točnom cifrom, a Uefu je pozvao da učini isto.

Predsjednik Njemačkih profesionalnih nogometnih liga (DFL) Reinhard Rauball smatra da bi trebalo uvesti limit za plaće igrača.

- Ne moramo odrediti neku egzaktnu cifru. Primjerice, možemo utvrditi da svaki klub može potrošiti najviše 50 posto svojeg godišnjeg proračuna na plaće igrača. Mislim da se moramo što prije pozabaviti tim problemom, a u taj proces mora biti uključena i Uefa - kazao je Rauball za najnovije izdanje sportskog magazina Kicker.

 

  • Intervju: Mirna Šitum (drugi dio)

    Profesoricu Mirnu Šitum, pročelnicu za zdravstvo grada Zagreba, najavili smo prije desetak dana kao HDZ-ov tajni adut u utrci za gradonačelnicu Zagreba ako se Zagrebu dogode prijevremeni izbori. Ugledna doktorica, sveučilišna profesorica, članica HAZU-a, dragovoljka Domovinskog rata koja je ranjena na prvoj crti bojišnice i koja od nedavno savladava i komunalne probleme kao predsjednica Nadzornog odbora Zagrebačkog holdinga činila se kao idealna osoba za tu političku bitku. No, u velikom razgovoru za portal dalje.com u kojem priča o svom životnom, znanstvenom i ratnom putu otkriva kako u politici ipak ima neke druge planove. HDZ-u, čija je članica, spremna se odazvati, ako je pozovu. Ali za neke druge dužnosti.

  • Intervju: Mirna Šitum (prvi dio)
  • Ella Henderson: Hold on, we are going home
  • Video koji je pogledan više od 6 milijuna puta!