24. VELJAE 2012. 15:13h

NK Rijeka - NK Varaždin 3:0, a igrači nisu ni loptu vidjeli

Foto

Sport
0

Tekst

NK Varaždinu nije prihvaćena žalba koju su uputili HNS-ovoj Komisiji za žalbe da im se prolongira isplata dugovanja NK Čakovcu pa danas ne igra utakmicu s Rijekom!

Rijeka će tako upisati pobjedu (3:0) bez borbe! Na isti način bodove su već osvojili protiv Karlovca u prosincu kada njihovi igrači nisu htjeli igrati zbog neisplaćenih plaća.

Varaždinci su se s nekim igračima, s nekima dogovor nije postigut, a zajednički jezik nisu našli ni s NK Čakovcem koji traži 30 tisuća eura za razvoj igrača.

- Nismo im mi prepreka jer se nisu dogovorili ni s ostalim vjerovnicima, među kojima su i njihovi vlastiti igrači - rekao je predsjednik NK Čakovca Dušan Mikolaj.

Šibenik je danas uspio rješiti svoje probleme, Karlovac je spor sa Špišićem rješio u četvrtak navečer.

 

  • Intervju: Mirna Šitum (drugi dio)

    Profesoricu Mirnu Šitum, pročelnicu za zdravstvo grada Zagreba, najavili smo prije desetak dana kao HDZ-ov tajni adut u utrci za gradonačelnicu Zagreba ako se Zagrebu dogode prijevremeni izbori. Ugledna doktorica, sveučilišna profesorica, članica HAZU-a, dragovoljka Domovinskog rata koja je ranjena na prvoj crti bojišnice i koja od nedavno savladava i komunalne probleme kao predsjednica Nadzornog odbora Zagrebačkog holdinga činila se kao idealna osoba za tu političku bitku. No, u velikom razgovoru za portal dalje.com u kojem priča o svom životnom, znanstvenom i ratnom putu otkriva kako u politici ipak ima neke druge planove. HDZ-u, čija je članica, spremna se odazvati, ako je pozovu. Ali za neke druge dužnosti.

  • Intervju: Mirna Šitum (prvi dio)
  • Ella Henderson: Hold on, we are going home
  • Video koji je pogledan više od 6 milijuna puta!