7. SVIBNJA 2013. 14:14h

NHL: Kingsi igraju prvu utakmicu u povijesti Kalifornije na otvorenom

Los Angeles Kings goalie Jonathan Bernier (45) makes a save against the Washington Capitals in the 1st period at the Verizon Center in Washington on February 12  2011.   UPI/ Mark Goldman

Foto

Sport
0

Tekst

Los Angeles Kingsi, pobjednici Stanley kupa 2012., igrat će u siječnju 2014. prvu utakmicu u povijesti na otvorenom organiziranu u Kaliforniji, objavila je u ponedjeljak Sjevenoamerička hokejaška liga (NHL).

Kingsi će igrati protiv Anaheim Ducksa 25. siječnja na Dodger stadionu čiji je kapacitet 56.000 mjesta i na kojme se inače igraju bejzbol utakmice momčadi Dodgersa.

Zadnji put kada je Los Angeles odigrao utakmicu na otvorenom 1991. protiv New York Rangersa, susret je igran na parkingu hotela u Las Vegasu.

Još su dvije hokejaške utakmice na otvorenom na programu - izme?u Detroita i Toronta 1. siječnja i izme?u Chicaga i Pittsburgha 1. ožujka na stadionima na kojima se inače igraju utakmice NFL-a.

(Hina)
 

  • Intervju: Mirna itum (drugi dio)

    Profesoricu Mirnu itum, proelnicu za zdravstvo grada Zagreba, najavili smo prije desetak dana kao HDZ-ov tajni adut u utrci za gradonaelnicu Zagreba ako se Zagrebu dogode prijevremeni izbori. Ugledna doktorica, sveuilina profesorica, lanica HAZU-a, dragovoljka Domovinskog rata koja je ranjena na prvoj crti bojinice i koja od nedavno savladava i komunalne probleme kao predsjednica Nadzornog odbora Zagrebakog holdinga inila se kao idealna osoba za tu politiku bitku. No, u velikom razgovoru za portal dalje.com u kojem pria o svom ivotnom, znanstvenom i ratnom putu otkriva kako u politici ipak ima neke druge planove. HDZ-u, ija je lanica, spremna se odazvati, ako je pozovu. Ali za neke druge dunosti.

  • Intervju: Mirna itum (prvi dio)
  • Ella Henderson: Hold on, we are going home
  • Video koji je pogledan vie od 6 milijuna puta!